En doft av amerikansk mångkultur

USA är inte bara ett land, det är ett varumärke - precis som Zippo. Redan 1932 började företaget producera sina världskända cigarettändare - Exakt 80 år senare har deras tändare tillverkats i otroliga 500 miljoner exemplar! Det visar tydligt att företaget vet vad det gör och inte minst, hur en produkt blir uppskattad av den samtida marknaden.

Zippo GlorioU.S - En doft av amerikansk mångkultur

Sedan 2010 finns Zippo även som parfym, både för damer och herrar. Ända från början har två saker varit självklara. Dels att den väldesignade flaskan både skall hylla och flirta med det klassiska varumärket. Dels att företagets herrdoft skall vara lika otvetydigt amerikansk som deras cigarettändare. Traditionell och vågad, elegant och intensiv, tidlös och modern - precis som männen som väljer doften GlorioU.S. Formad som en zippotändare, med den symboliska örnen och den amerikanska flaggans färger är det ingen hemlighet varifrån denna doft kommer

Doft som hyllar mångfalden

Hur typiskt amerikansk än utsidan är, är en del av attraktionen med GlorioU.S just att landets brokiga historia finns i denna flaska. Den är skapad för hjältar, och hjältar finns det gott om i den amerikanska historien, från frihetskämpar till grovarbetare, från lantbrukare till presidenter. I doften GlorioU.S. representeras de vida präriernas cowboyer av en hint av läder och tobak. Frihetens folk, indianerna, kan anas i doften av bergamott och malört. De Europeiska nybyggarna från allt från Sverige till Spanien noteras genom inslaget av vanilj, citrus och mynta, medan de människor som fick slita allra hårdast för att bruka den amerikanska jorden hyllas i en ton av svart mysk och mörk choklad. Hela USAs mångkulturella blandning av människor och folkslag - i en enda mångfacetterad, attraktiv doft.

För dig som sticker ut med elegans

Zippo GlorioU.S. välbalanserade herrdoft är en allround Eau de Toilette för dig som vill vara attraktiv både på jobbet, på ett party eller på fritiden, men inte alltid har tid eller lust att lägga om din stil och image beroende på tillfälle. Du är dig själv, i alla lägen. Den är skapad för män med en brokig agenda som är måna om att göra ett gott intryck på andra människor, men samtidigt inte vill förlora tid på detaljer. Det är den rika doftbilden som gör att denna herrdoft från Zippo fungerar i alla sammanhang, till alla typer av sammankomster. Den gör dig elegant och attraktiv, på samma gång som du behåller en naturlig, jordnära prägel. GlorioU.S. må vara skapad "för hjältar", men vad en hjälte är, det bestämmer bara du själv.

Zippo GlorioU.S

Herrparfym >>>