Fri frakt över 589 kr

Frihet, fantasi och fräschör är ett attribut som kännetecknar Nouba sommarkollektion. Kontrasterande toner och innovativa strukturer har skapats för att möta den fria, romantiska och starka kvinnan.

Earthly Paradise - Nouba Summer Look
Kollektionen består av sprudlande färger och starka nyanser som hyllar naturen och dess kontraster. Gröna färger till ögonmakeupen som samspelar med livliga nyanser på läpparna - tillsammans påminner de om en läskande fruktsorbet. De sofistikerade och sensuella pastellfärgerna möter kraftfullt koboltbål och jordiskt grönt. Nouba Earthly Paradise gör det möjligt att skapa okonventionella stilar.

Bästa mascaran

Bästa mascaran: Topp 5 bästa mascarorna

Finns det någon skönare känsla än när man äntligen hittat den där mascaran som uppfyller ens krav? Knappt inte! Vi har testat ett stort antal varianter för att hitta den bästa mascaran - Här är topp 5 bästa mascarorna som du kommer att älska!

1. Nouba - Watershield waterproof mascara

Här är en svart vattenfast mascara med disciplinerande effekt som är berikad med vårdande ingredienser som mjukar upp fransarna och gör det enklare att skapa en önskad form med en HD-look som inte tynger ned fransarna.

+ Disciplinerande effekt
+ Ger en bra forn med en HD-look
+ Tynger inte ned fransarna

2. Deborah Milano - Dream look mascara extra black

Fantastiskt lösögonfranseffekt! Finns det någonting snyggare än en riktigt svart och fyllig mascara? Den här mascaran har en extra svart nyans som ger både längd, volym och tjocklek till fransarna. Det här är en mascara man inte kan annat än förälska sig i!

+ Underbar lösögonfranseffekt!
+ Bra fyllighet
+ Hög volym

3. Deborah Milano - Double effect mascara

Vi älskar den! Det här är en svart mascara med en twistbrushfunktion. Den ger två mascaror i en vilket innebär att du kan justera längd och volym genom att vrida på mascarahylsan. Du justerar enkelt effekten genom att vrida den översta silverfärgade delen av hylsan - Och vips så ändrar borsten form och effekt på dina fransar. Lovely!

+ Bra twistbrushfunktion
+ Två-mascaror-i-en

4. Nouba Maxitech Mascara

En krämig "maxi-mascara" försedd med trippelpigment som bygger upp fransarna och ger en volymhöjande ögonfranseffekt med en svärta som är något utöver det vanliga. Vi gillar även spänsten och flexibiliteten som den tillför fransarna samtidigt som den även har en hög täckgrad som fångar upp varenda frans.

+ Perfekt för sofistikerade tillfällen
+ Bra spänst och flexibilitet
+ Lång hållbarhet

5. Mememe - Cosmetics dark & divine mascara

Oftalmologiskt testad och en rikt pigmenterad mascara som skapar tjockare, fylligare och längre fransar i en applicering. En fiber-berikande formula som ger en djup svart nyans som definierar fransarna och effektfullt ramar in ögonen.

+ Fin svart nyans
+ Bra fyllighet
+ Vacker lösögonfranseffekt

De 5 bästa mascarorna är inte listade i en kronologisk ordning - Men oavsett vilken stil du föredrar så kommer dessa mascaror ha lång hållbarhet och ge ett fint resultat!

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer