Earthly Paradise - Nouba Summer Look

Frihet, fantasi och fräschör är ett attribut som kännetecknar Nouba sommarkollektion. Kontrasterande toner och innovativa strukturer har skapats för att möta den fria, romantiska och starka kvinnan.

Earthly Paradise - Nouba Summer Look
Kollektionen består av sprudlande färger och starka nyanser som hyllar naturen och dess kontraster. Gröna färger till ögonmakeupen som samspelar med livliga nyanser på läpparna - tillsammans påminner de om en läskande fruktsorbet. De sofistikerade och sensuella pastellfärgerna möter kraftfullt koboltbål och jordiskt grönt. Nouba Earthly Paradise gör det möjligt att skapa okonventionella stilar.

Bästa mascaran

Bästa mascaran: Topp 5 bästa mascarorna

Finns det någon skönare känsla än när man äntligen hittat den där mascaran som uppfyller ens krav? Knappt inte! Vi har testat ett stort antal varianter för att hitta den bästa mascaran - Här är topp 5 bästa mascarorna som du kommer att älska!

1. Nouba - Watershield waterproof mascara

Här är en svart vattenfast mascara med disciplinerande effekt som är berikad med vårdande ingredienser som mjukar upp fransarna och gör det enklare att skapa en önskad form med en HD-look som inte tynger ned fransarna.

+ Disciplinerande effekt
+ Ger en bra forn med en HD-look
+ Tynger inte ned fransarna

2. Deborah Milano - Dream look mascara extra black

Fantastiskt lösögonfranseffekt! Finns det någonting snyggare än en riktigt svart och fyllig mascara? Den här mascaran har en extra svart nyans som ger både längd, volym och tjocklek till fransarna. Det här är en mascara man inte kan annat än förälska sig i!

+ Underbar lösögonfranseffekt!
+ Bra fyllighet
+ Hög volym

3. Deborah Milano - Double effect mascara

Vi älskar den! Det här är en svart mascara med en twistbrushfunktion. Den ger två mascaror i en vilket innebär att du kan justera längd och volym genom att vrida på mascarahylsan. Du justerar enkelt effekten genom att vrida den översta silverfärgade delen av hylsan - Och vips så ändrar borsten form och effekt på dina fransar. Lovely!

+ Bra twistbrushfunktion
+ Två-mascaror-i-en

4. Nouba Maxitech Mascara

En krämig "maxi-mascara" försedd med trippelpigment som bygger upp fransarna och ger en volymhöjande ögonfranseffekt med en svärta som är något utöver det vanliga. Vi gillar även spänsten och flexibiliteten som den tillför fransarna samtidigt som den även har en hög täckgrad som fångar upp varenda frans.

+ Perfekt för sofistikerade tillfällen
+ Bra spänst och flexibilitet
+ Lång hållbarhet

5. Mememe - Cosmetics dark & divine mascara

Oftalmologiskt testad och en rikt pigmenterad mascara som skapar tjockare, fylligare och längre fransar i en applicering. En fiber-berikande formula som ger en djup svart nyans som definierar fransarna och effektfullt ramar in ögonen.

+ Fin svart nyans
+ Bra fyllighet
+ Vacker lösögonfranseffekt

De 5 bästa mascarorna är inte listade i en kronologisk ordning - Men oavsett vilken stil du föredrar så kommer dessa mascaror ha lång hållbarhet och ge ett fint resultat!