Den moderne gentlemannens vinnande koncept

Något håller på att hända. Just nu ser vi hur en ny kultur sakta växer fram. Här möts den moderne mannen och gentlemannens ideal. Grabbig machoattityd försvinner bort och istället välkomnar vi samtida stil och elegans.

Tabac Gentle Men’s Care

Tabac (som funnits sedan 1959) vet att den moderne mannen vill känna sig snygg, fräsch och redo att ta världen med storm, varje dag. De vet, att du vet värdet av ett vårdat yttre och har uppenbar känsla för stil. Med de utgångspunkterna har Tabac Original skapat sin nya serie för manlig skönhetsvård, Tabac Gentle Men’s Care, som i fyra steg fulländar din dagliga rutin och får omvärlden att lägga märke till din stilsäkerhet.

Så blir du the perfect gentleman - En guide i fyra steg från Tabac

1. Rengöring

Tabac Rengöring

En bra rengöring är grunden för din dagliga hudvårdsrutin. Börja med att använda märkets härligt uppfriskande 3-i-1 duschgel för kropp, ansikte och hår. Den vårdar och mjukgör din hud samt förbereder och lugnar den inför rakning. Denna fräscht doftande duschgel för män passar även som shampoo och gör din morgondusch till en perfekt start på dagen.

2. Rakning

Tabac Rakning

Att hålla skägget i trim är kanske den del av din rutin som syns mest och är viktigast för vilket intryck du ger, oavsett vilken skägglängd du har. Tabac Gentle Men’s Care rakgel är mild och framtagen för att ge dig ett precist resultat. Den är berikad med aloe vera, som återfuktar din hud och skyddar den från små skärsår. Formulan fungerar bäst med moderna rakhyvlar med flera blad. Om du inte har någon kan du köpa rakhyvelanpassade för dessa bladsystem i flera olika modeller som är bekväma att använda och ser bra ut i badrumsskåpet.

3. Hudvård

Tabac Hudvård

Efter din rakning är det viktigt att ta väl hand om din hud. After shave balsam eller rakvatten lugnar, vårdar och känns skönt svalkande. I syfte att skydda din hy och ta fram dess allra bästa sidor har Tabac även utvecklat en mjukgörande fuktighetskräm och gel. Båda två absorberas snabbt och de aktiva ingredienserna hjälper till att skydda och revitalisera din hud.

4. Doft

Tabac Doft

En mild och välluktande deodorant är ett måste för alla medvetna män. I det sista och avslutande steget väljer du en skonsam deo spray som ger dig aktivt skydd i 24 timmar. Den ger en fräsch känsla samtidigt som den låter huden andas. För att ge dig en perfekt finish har märket även utvecklat en väldoftande och energigivande eau de toilette, vars doft framhäver och förstärker det viktiga arbete dina övriga produkter från Tabac Gentle Men’s Care gör för ditt utseende. Doften sätter pricken över i:t och är sista steget i rutinen som gör dig till den perfekte gentlemannen.

Fräsch, energisk och trygg - doften av en stilsäker man

Med en dynamisk sammansättning av fräscha, stärkande aromer med inslag av mystik ger doften hos produkterna från Tabac Gentle Men’s Care känslan av en världsvan gentleman som vet vem han är.