Bulldog Original Styling Salt Spray Recension

Med en saltvattenspray kan du enkelt få till perfekta strandiga, sorglösa och rufsiga lockar året runt. Denna måste-ha stylingprodukt hjälper till att buteljera kraften från havet, för att skapa en avslappnad textur och volym till håret som förbättrar vilken frisyr som helst. Så för att hitta den bästa saltsprayen på marknaden har det nu blivit dags för Herr Glamazon att recensera och testa Bulldog Original Styling Salt Spray. Är den hårets bästa vän? Ger den frisyren en perfekt strandlook? vad innehåller saltvattensprayen? Vad doftar den och hur blir resultatet? Det är viktiga frågor för att få önskad textur och volym. Är Bulldog Original Styling Salt Spray rätt produkt för dig? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om produkten i sitt saltvattenspray test.

Bulldog Original Styling Salt Spray Recension

Recension Av Bulldog Original Styling Salt Spray

En bra saltvattenspray ska imitera hårets utseende som efter en bekymmerslös dag på stranden. Den ska skapa en rufsig känsla med textur, samt ge håret ett fylligare utseende, vilket ger fina hårtyper volym och lätt, flexibelt hållfasthet. Detta skapar en naturlig finish, perfekt för dig som ogillar känslan av produkter i håret.

Saltsprayer förbättrar även stylingförmågan på andra produkter som exempelvis pomada. Bulldog Original Styling Salt Spray kan läggas som grund med Bulldog Styling Pomade eller Bulldog Styling Cream för extra definition. Vilket är perfekt för längre, friare eller mer avslappnade frisyrer, saltsprayer skapar helt enkelt naturliga surflockar.

Man brukar säga att hunden är människans bästa vän och Bulldog Original Styling Salt Spray är en bra och trogen vän till alla frisyrer. Redan nu i min recension så kan jag meddela att Bulldog lyckats med att ta fram en riktigt bra saltspray som gör jobbet och fixar en bekymmerslös stil.

Formulan är bra och lättarbetad, vilket man märker på slutresultatet. Jag tänkte börja mitt saltvattenspray test här nedanför, genom att gå igenom vad Bulldog Original Styling Salt Spray innehåller och varför formulan gör detta till ett bra val för alla hårtyper.

 

Vad Innehåller Bulldog Original Styling Salt Spray?

Bulldog arbetar alltid med naturliga ingredienser och denna saltvattenspray är inget undantag. Den innehåller havssalt som hjälper till att stärka hår och hårbotten tack vare sina svampdödande egenskaper. Vidare innehåller sprayen 100% naturligt härledd och biologiskt nedbrytbar natriumpolyitakonat från kolhydrater som majs. Denna icke-klibbiga ingrediens motverkar frissigt hår och bidrar med lätt stadga till frisyren utan att bygga upp eller tynga ner håret.

För att erbjuda volym, stadga och textur till frisyren så Innehåller Bulldog Original Styling Salt Spray magnesium sulfate. Det är ett organiskt, vattenlösligt salt som även bidrar till att rengöra och mjukgöra hårbotten. Slutligen har Bulldog skincare bytt ut glycerin mot vegansk sorbitol för att att binda fukt till håret. Resultatet med alla ingredienser blir ett fräscht och välmående resultat hela dagen.

Hur Är Konsistensen På Bulldog Original Styling Salt Spray?

Konsistensen på Bulldog Original Styling Spray är trevlig, kladdfri och lätt att arbeta med. Formulan duschar håret enkelt, bara spraya och styla som vanligt. Konsistensen är rätt vattnig men så är det ju en saltspray och resultatet blir som att man duschat i saltvatten, Vilket är exakt vad man vill.

Hur Är Doften På Saltvattensprayen?

Ska erkänna att jag inte är något fan av doften på den här produkten, Det är lite mer WC-anka än tilltalande herrparfym. Men å andra sidan så innehåller inte Bulldog Original Styling Salt Spray ren parfym utan dofterna i kompositionen kommer från naturliga oljor. Resultatet är citron med en hint av gran. När man väl kommit över WC-anka känslan så vänjer man sig rätt fort med doften och den är enkel att maskera med andra styling produkter så det är inget som stör.

Bulldog Original Styling Salt Spray Recension

Till Produkten >>>

Hur Är Flaskan På Bulldog Original Styling Salt Spray?

Flaskan på Bulldog Original Styling Salt Spray är i perfekt storlek så man kan jobba med den utan problem. Det är en brun flaska tillverkad i återvunnen plast gjord av sockerrör. Själva flaskan är användarvänlig och rymmer 150 milliliter. Inga konstigheter. Munstycket är en vanlig spraypump som ser till att saltvattnet sprider sig med perfektion.

Behöver Man Mycket Eller Lite Bulldog Styling Salt Spray För Resultat?

Beroende på vad man har för längd på håret och vad man vill uppnå med sin styling så kommer det krävas olika mycket. Regeln för Bulldog Styling Salt Spray är att börja lite och bygga på tills man är nöjd med resultatet.

Med just Bulldog Salt Spray så kan det krävas en del, då den fokuserar på naturligt resultat mer än stadga. Så om du vill ha fixering så kommer det krävas andra produkter som komplement. Men det behövs inte mycket alls för att få till ett snyggt naturligt resultat som talar för sig själv.

Ska Bulldog Original Styling Salt Spray Appliceras I Torrt Eller Vått Hår?

Även på den här punkten så handlar det mer om den efterfrågade stilen du vill uppnå. Bulldog Original Styling Salt Spray fungerar utmärkt i både vått och torrt hår. Jag själv föredrar att spraya i torrt hår och bara rufsa till, eftersom jag vill ha lite mer textur när jag går ut och möter världen.

Men även i lätt fuktigt eller vått hår är Bulldog saltsprayen bra att jobba med. Det är bara spraya några pumpar av slatvattensprayen och därefter låta håret få självtorka för att få till den perfekta strandiga känslan, det går även utmärkt att använda hårtork för att snabba på resultatet. Kom bara ihåg att saltspray alltid är det sista steget i din hårvårds- och stylingrutin oavsett om håret är torrt eller fuktigt.

Bulldog Original Styling Salt Spray Recension

Hur Är Stadgan, Volymen Och Hållfastheten På Saltvattensprayen?

Stadgan och väldigt naturlig så du ska inte förvänta dig någon kraftig fixering och mer ett lättare grepp som ser till att hårstråna ligger åt det håll du vill, men utan känslan av massa produkter i håret. Detta leder in på hållfastheten som även den är väldigt flyktig men ändå säkerställer att håret får ett naturligt resultat under hela dagen. Bulldog saltvattensprayen skapar bra volym och fungerar som den ska på alla hår för att ge efterfrågad textur plus att den är väldigt behaglig att borsta ur håret.

Behöver Man Komplettera Med Hårtork, Kam, Borste, Hårspray Eller Något Annat?

När det kommer till din din hårvårds- och stylingrutin så behövs det kompletteras med en del produkter. Först och främst så är rengöringen avgörande för en bra hårdag. Så varför inte komplettera saltvattensprayen med Bulldog Original Shampoo som varje dag rengöring eller Bulldog Anti-Dandruff Shampoo för intensivare hårtvätt.

Jag skulle även vilja rekommendera Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo som är ett bra varje dag schampo för alla hårtyper, särskilt tunt och fint hår. Även ett uppfriskande hårbalsam för män bör finnas med i hårtvätten som exempelvis Depot N° 201 Refreshing Conditioner. Det innehåller eukalyptus och provitamin B5 som reparerar hårfiberna, tar bort frissighet och hjälper håret att bli starkt, friskt och följsamt.

 

När det kommer till hårstylingen så handlar det om vad för frisyr man har. Men Bulldog Original Styling Salt Spray går att använda solo, men den ger ingen stadga. En hårfön är alltid bra att ha till hands för att få volym på håret, även en bra hårborste bör finnas till hands. Vill man ha stadga och stabilitet till frisyren så är Bulldog Original Styling Pomade ett utmärkt komplement eller någon annan bra stylingprodukt som ger stabilitet och stadga till frisyren.

 

Är Bulldog Original Styling Salt Spray Lätt Eller Svår Att Tvätta Ur Håret?

Det är absolut inga problem att tvätta ur Bulldog Original Styling Salt Spray från håret. Lite schampo och det är klart. Det är således mycket lätt att tvätta ur saltvattensprayen.

Behöver Man Styla Om Håret Under Dagen?

Allt handlar om vad man har för stil och frisyr. Fördelen med saltspray från Bulldog är att man får ett bra naturligt resultat som blir lite som jag vaknade så här snygg i håret stilen, vilket gör att det inte behövs förstärkas under dagen. Men om man vill att håret ska ligga exakt som det gjorde när man stylade frisyren på morgonen, så kommer man behöva styla om håret flera gånger under dagen med Bulldog Original Styling Salt Spray.

År Bulldog Original Styling Salt Spray Bästa Saltvattenspray För Män?

Bulldog Original Styling Salt Spray är kanske inte bästa saltvattenspray för män men ett mycket bra val för att få perfekta strandiga, sorglösa och rufsiga lockar året runt. Bulldog har länge varit pionjärer när det kommer till bra ansiktsvård för män och produkter för rakning och skäggvård. Numera är de ett heltäckande varumärke som även inkluderar hårvård för män med schampo och stylingprodukter så man kan gå på Bulldog Original från topp till tå med önskat resultat.

Bulldog Salt Spray kommer i en generös, smidig flaska, är enkel att dosera och har en doft som är lite svår att ta till sig i förta taget om man inte älskar citron och trä. Resultatet är däremot är en kandidat till bästa saltvattenspray för naturligt resultat med sin tilltalande textur. Hållfastheten är godkänd då formulan får håret att ligga som man vill på naturligt vis utan att se fixat och stylat ut för ett fräscht och välmående resultat hela dagen. Saltsprayen fungerar utmärkt för alla längder och hårtyper.

Det här en bra produkt som förtjänar sin plats i badrumsskåpet. Bulldog Original Styling Salt Spray rekommenderas om du letar efter en bra saltvattenspray som ger avslappnad textur och volym till håret som efter en bekymmerslös dag på stranden. Ett perfekt val för att skapa en rufsig känsla med textur, samt ge håret ett fylligare utseende med naturlig hållfasthet.

Till Bulldog Skincare >>>