American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash Recension

American Crew är utan tvekan ett av de populäraste varumärkena när det kommer till manliga hud- och hårvårdsprodukter. De har ett passionerat engagemang för manlig grooming, men hur bra är deras duschgel? Det har på allmän begäran blivit hög tid för Herr Glamazon att recensera och testa American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash. Hur bra tvättar denna duschgel rent huden? Gör den att man inte luktar svett efter dusch? Vad doftar denna duschgel? Återfuktar den ut huden?

Många frågor som kräver sina svar, eftersom man vill bli ren och fräsch efter man tvättat sig utan att huden stramar och svider. Förtjänar rengöringen sin plats i badrummet? Läs recensionen här nedan för att få reda på vad Herr Glamazon tycker i sitt test av duschgel för män från American Crew.

Test av duschgel American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash

American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash test

En bra duschgel för män ska tvätta rent så man inte luktar svett efter dusch. Det har varit en av de bästa egenskaperna med att få tvätta sig med American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash men det är så mycket mer än att rengöringen bekämpar bakterier och kontrollerar kroppsdoft som gör just denna duschgel till ett bra val för rengöring av huden. Den ger ett rikt smörjande lödder, doftar gott, ger en skön svalkande känsla på huden när vattnet från duschen spolar bort formulan.

Jag ska erkänna att jag var lite orolig när jag först såg innehållsförteckningen att min känsliga hud skulle strama, bli röd och inte gilla att bli tvättat med en så kraftig rengöring. Men formulan motbevisade sig redan vid första duschen och huden blir förblir mjuk, smidig och skön vilket uppskattas och ger pluspoäng.Innan jag ger mitt slutgiltiga utlåtande i min recension så tänkte jag börja med att gå igenom de bra ingredienserna i denna duschgel för män och vad de gör för nytta till huden.

Vad Innehåller American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash?

Denna American Crew duschgel har en formula skapad för att tvätta rent och bekämpa dålig kroppslukt så man inte luktar svett efter dusch utan att beröva huden alldeles för mycket fukt. Tack vare att den innehåller fuktgivande glycerin så hjälper formulan till att skydda huden och samtidigt göra den mjuk och smidig.

Tea tree-olja fungerar som en naturlig deodoranter tack vare sina antibakteriella egenskaper medan bakteriedödande pepparmint olja ger en härligt svalkande och ren känsla. För att väcka sinnena och öka blodcirkulationen lite extra så hittar vi även mjukgörande e-vitamin i innehållsförteckningen och allantoin som sägs vara särskilt bra för känslig och torr och hud då ingrediensen bidrar till att minska hudreaktioner som kan irritera.

Så man inte luktar svett efter dusch innehåller denna duschgel även silvercitrat som hjälper till att kontrollera hudens naturliga doft orsakad av mikroorganismer. American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash har en väl komponerad formula som tvättar rent effektivt och ger en skön svalkande känsla som håller i sig utan att torka ut huden.

Hur Är Flaskan På American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash?

Duschgelen kommer i den klassiska bruna American Crew flaskan med flipp kork. Den är enorm då den är rejält tilltagen på 450ml. Ska man bara ha den i badrummet är den väldigt praktisk då det bara är flippa korken och tvåla in sig. Däremot är flaskan på American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash inget för resor eller gymväskan på grund av storleken och framförallt på grund av korken. Det här är en flaska man ställer där man vill ha den och använder till den är slut.

Hur Doftar American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash?

American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash har maskulin, frisk doft av pepparmint. Jag skulle beskriva doften som fräsch mint och lite mer åt After Eight hållet. Det är mint, ingen tvekan om det men inte skrikigt utan behagligt. Doftar rent och uppfriskande utan att sticka i näsan.

Test av duschgel American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash

Till Produkten >>>

Hur Är Konsistensen På Duschgelen?

American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash har en rinnig gel konsistens som ger ett rikligt lödder. Formulan är skön mot huden men lite väl halkig och tvålig av sig, så det är tvättning som gäller. Tänk inte tanken att försöka ta nått med den här duschgelen på händerna. Våt tvål får en helt ny innebörd.

Tvättar American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash Rent?

Ja, den tvättar väldigt rent så man inte luktar svett efter dusch och man känner sig fräsch och uppfriskad. American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash är kraftigt rengörande och som namnet antyder känner man sig ren och fräsch långt efter man tvättat sig.

Torkar American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash Ut Huden?

Den är förvånansvärt snäll mot huden trots att den rengör så kraftigt. American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash lämnar huden mjuk och smidig vilket är ovanligt för en så hårt rengörande duschgel. Stort plus.

Behöver Jag Komplettera American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash Med Nått Annat?

American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash är för kroppen och inget annat den är för kraftig för ansikte, skägg och hår så man behöver komplettera med ansiktsrengöring plus schampo och balsam. Om man har skägg behövs det även skäggschampo. Efter duschen behöver man även en bra hudlotion och ansiktskräm, det behövs även en deodorant om man vill vara helt säker på att man inte luktar svett efter dusch.

Sammanfattning Av American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash

Det här är en bra duschgel för män som gör att man inte luktar svett efter dusch. Den tvättar rent kraftigt utan att torka ut eller irritera huden vilket är stort plus. American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash gör sitt jobb med bravur och ser till att man blir den bästa versionen av sig själv efter varje tvätt.

Den är förvånansvärt snäll mot huden torts sin kraftiga formula och doften är behaglig utan att skrika mint. Den håller huden fräsch länge, kanske inte 24 timmar men det beror ju lite på vad man gör under dygnet från man tvättat sig. Detta är en kvalitets duschgel som förtjänar sin plats i badrummet och varma dagar är den mycket trevlig att tvätta sig med. Skulle gärna önskat en smidigare förpackning med en kork som gjorde det enklare att ta med sig denna bäst i test duschgel till gymmet då man gärna vill använda den efter träning. Förutom det så är American Crew 24-Hour Deodorant Body Wash en mycket bra dusch gel som jag rekommenderar.

Till American Crew >>>