5 produkter alla män borde satsa på i höst

Skydda dig mot väder och vind med Floris bästa groomingprodukter som alla män behöver i sin necessär eller badrumsskåp i höst och även när vintern kommer.

5 produkter alla män borde satsa på i höst och vinter

Hösten och vintern är fantastiska tider för tv-serier och tjocka, stickade tröjor, men desto mindre goda tider för huden, med torr inomhusluft, låg luftfuktighet och kyligt väder som hotar att förstöra din dagliga groomingrutin.

Optimal hudvård under hösten med Floris London

Det är dags att ge ditt badrumsskåp en säsongsuppdatering för att skydda hud och hår under det kyligare halvåret. Som tur är finns våra vänner på Floris London till hands här på Glamazon med sina 5 bästa groomingprodukter som varje gentleman borde satsa på att ha i sin necessär eller i badrumsskåpet den här säsongen …

Skäggolja som mjukgör ansiktshåret med Vitamin E

Precis som håret uppe på huvudet kan skägget lida i kallt väder om det inte får rätt näring, Det är här e-vitamin kommer till nytta i skäggolja. Vitamin E mjukgör inte bara skägget, utan hjälper även till att öka blodcirkulationen vilket främjar skäggväxten.

Floris London No. 89 Beard Oil

Till Produkten >>>

Genom att använda en kraftfull skäggolja som Floris London No. 89 Beard Oil kommer du inte bara hålla ditt skägg i form utan också lugna och skydda huden under ansiktshåret. Gör det som vana att regelbundet applicera skäggolja på huden under det lätt fuktiga skäggområdet efter rengöring under de kalla månaderna. Det kommer göra underverk för huden och skägget. Om du rakar dig, så massera in oljan på området som ska rakas innan du applicerar raktvål eller rakkräm och därefter raka dig som vanligt.

Rädda ansiktet med en lätt fuktkräm

Huden har det inte lätt under det kyliga halvåret. Låga temperaturer utomhus i kombination med uppvärmd, torr inomhusluft, kan göra att överhuden tappar sitt naturliga fuktskydd. Vilket i sin tur kan leda till att de underliggande hudlagren tappar ännu mer fukt. Ta som vana att alltid använda en mild ansiktsrengöring för män, bada med badolja och applicera body lotion direkt efter dusch eller bad. Överdriv inte ditt duschande och badande i vinter och det viktigaste för att slippa torr hud efter dusch eller bad är att inte använda en för hård rengöring. Spana in vår duschkräm bäst i test för att hitta en bra rengöring som är snäll mot huden.

Floris London No. 89 Facial Moisturiser

Till Produkten >>>

Med detta sagt, finns det ingen anledning att doppa huvudet i den första bästa burk med tjock, fet ansiktskräm som du kan hitta, särskilt om du har fet eller kombinerad hy. För en bra fuktkräm till ansiktet, så investera i Floris London No. 89 Facial Moisturiser, den innehåller en exotisk formula med närande ingredienser, inklusive persiskt sidenextrakt som hjälper din hud att se fräsch ut. Applicera på ren, torr hud morgon och kväll för maximal komfort.

Skydda och undvik torra händer

Precis som huden i ansiktet, utsätts dina händer för låga temperaturer utomhus i kombination med uppvärmd, torr inomhusluft, vilket kan ge upphov till torra händer med fnas, klåda och sprickor. Det kanske inte står högst upp på din inköpslista med groomingprodukter, men en förstklassig handkräm för män hjälper till att skydda dig mot obehag från riktigt torr hud.

Floris Rosa Centifolia Hand Treatment Cream

Till Produkten >>>

En av våra återfuktande favoriter är Floris Rosa Centifolia Hand Treatment Cream som inte bara doftar fantastiskt utan även skyddar händerna från tecken på åldrande och miljöskador. Den absorberas enkelt utan att kännas fet och innehåller E-vitamin, babassuolja och aloe vera som hjälper cellförnyelsen, tillför fukt, mjukgör och motverkar uttorkning. Använd även en mild flytande tvål för daglig handrengöring och glöm inte bort naglarna. Investera i ett manikyrset och en nagelborste för att ge händer och nagelband extra omvårdnad.

Håll huden smidig efter rakning

Rakning, kallt väder utomhus och torr inomhusluft är ingen bra kombination. För att undvika torrhet och hålla huden smidig efter rakning, är ett after shave balsam herr med aloe vera lösningen mot stramade, torr hy under säsongen. Tack vare sina återfuktande och antiinflammatoriska egenskaper hjälper ett bra rakbalsam till att läka, lugna och skydda den känsliga huden efter rakningen, samtidigt som fotmulan öppnar och stänger porerna i snabb följd.

Floris London No. 89 Aftershave Balm

Till Produkten >>>

För att återfukta och lugna huden efter rakningen är Floris London No. 89 Aftershave Balm ett bra val. Den skyddar din hud mot att torka ut och innehåller aloe vera och mentol för att ge en uppfriskande effekt. Doften värms upp med en touch av kryddig muskotnöt som får en att känna sig lite festligt. Och vem vill inte det?

Schampo för att hålla ditt hår friskt

Det är inte bara huden som kommer att lida när kvicksilvret sjunker. Kall utomhusluft och torr, varm inomhusluft har en tendens att torka ut håret och lämna det torrt och benäget att gå av.

Floris Cefiro Conditioning Shampoo

Till Produkten >>>

Skydda ditt hår genom att välja en flaska Floris Cefiro Conditioning Shampoo, som använder kamomill för att försiktigt rengöra och konditionera håret. Vi älskar även doften på detta schampo för män, som använder säsongens kryddiga noter av kardemumma och muskotnöt på en frisk blommig bädd av jasmin, vilket ger en elegant och träig effekt.

Med dessa utsökta produkter från Floris London kan du säkerställa att din hud och ditt hår får den lyxiga vård de förtjänar under höst- och vintermånaderna. Vänta inte tills kylan slår till. Utforska hela Floris London kollektionen här hos oss på Glamazon nu. Beställ idag och möt den nya säsongen med fullt självförtroende och stil.

Floris London >>>