6 tips om hur män får en bättre hy

På mötet, inför dejten eller precis innan det där eventet - PLÖTSLIGT dyker den gigantiska finnen upp - Men nu guidar Glamazon dig med 6 tips om hur män får en bättre hy!

6 tips om hur män får en bättre hy

Grundstenarna till friskare hud

Många tror att bara kvinnor behöver en hudvårdsrutin, men sanningen är att mäns hud också kräver uppmärksamhet och vård. Även om mäns hud kan vara tjockare och mindre känslig än kvinnors, så utsätts den dagligen för påfrestningar som kan påverka dess hälsa och utseende. Nedan listar vi sex enkla steg för att boosta din hudvård och ge dig den klarhet och lyster du förtjänar. Låt oss komma igång!

1. Prioritera rätt kost

Du är vad du äter, så tänk på kosten. Drick mycket vatten, dra ned på snabbmat och godis samt ät bra ekologiska råvaror.

2. Rengör huden regelbundet

Rengör huden varje morgon och kväll! En ren hud är a och o för att få en bättre hy så gör det till en vana att regelbundet tvätta huden varje morgon och kväll. Här hittar du bra ansiktsrengöring som verkligen gör jobbet!

3. Återfukta huden effektivt

Återfukta huden. Att ge huden fukt är en av nycklarna för män att minska pormaskar samt akneproblem och för att få en bättre hy. Men tänk på att använda en ansiktskräm som är anpassad för din hudtyp. Hos oss på Glamazon hittar du ansiktskrämer för både torr, fet och blandad hud.

4. Exfoliera regelbundet

Exfoliera mera! Döda hudceller kan ge en torr och gråmatt hudyta och orsaka tilltäpptheter som akne och pormaskar. Genom att exfoliera eller peela huden med en ansiktsskrubb så hjälper vi huden att avlägsna döda hudceller vilket gör så att huden ser jämnare och fräschare ut.

5. Skydda huden från uttorkning

Torka inte ut huden. Torr hud ökar risken för att få problemhy med akne och pormaskar. Så ta kortare duschar, använd aldrig tvål eller schampo i ansiktet samt använd after sun efter att du varit ute i solen.

6. Satsa på C-vitaminer

Frossa i citrusfrukter - C-vitaminer i frukten hjälper huden att ta upp kollagen. Forskning pekar på att mat och dryck som är rik på kollagen kan bidra till en fylligare och fräschare hy, speciellt i kombination med C-vitamin.

Ta nästa steg för att få bättre hy med Glamazon

Redo att ta din hudvård till nästa nivå? Vi på Glamazon erbjuder en mängd bra hudvårdsprodukter speciellt utformade för mäns unika behov. Vare sig du är ute efter en djuprengörande ansiktsrengöring, en återfuktande kräm, eller den perfekta exfolieringen, har vi något för alla. Utforska vårt sortiment med ansiktsvård för män och ta steget mot en klarare och mer strålande hy. Investera i din hud idag, för den representerar dig imorgon.

Vägen till ren och klar hud >>>