Fri frakt över 589 kr

Vi har alla sett honom den här sommaren – Ryan Gosling som den platinablonda Ken-dockan från "Barbie"-filmen. Men för oss på Glamazon är det Ryan Goslings korta, texturerade klippning med blonda slingor som verkligen sticker ut och får oss att drömma om mitten på 90-talet igen.

Ryan Goslings Beach Ken-look från filmen Barbie

Snacka om en gyllene pojke... och det är inte konstigt att Ryan Gosling ofta beskrivs som "Hollywoods mest stiliga man" fast vi tror mycket av den berömmelsen kan tillskrivas Ryan Goslings val av frisyrer genom åren. Men vad är det med hans Beach Ken frisyr som lockar oss? Först och främst är det texturen som vi på Glamazon älskar.

Ryan bruka oftast välja en snällare "Ivy League"-stil, men denna ruffiga textur ger hans hår lite mer höjd och får hans ansikte att se lite mindre avlångt ut. Den andra anledningen att vi gillar Beach Ken frisyren är dessa mjuka blonda slingor som är oerhört smickrande. Färgen framhäver hans hudton på ett hälsosamt och fräscht sätt, vilket ger hans blå ögon en extra dragningskraft.

Och det tredje skälet? Slingorna har en naturlig, solkysst look som smälter samman perfekt med hans naturliga ljusbruna nyans. Så även när de börjar växa ut kommer de inte se fel ut.

Ryan Goslings Beach Ken frisyr från filmen Barbie

Och det är inte bara stjärnans naturliga charm och skådespelartalang som får oss att vända huvudena; det är också hans förmåga att ständigt förnya sig med nya, trendiga frisyrer. Men Beach Ken-looken känns speciell och kul, som en ikonisk återgång till 90-talet när stränderna var fulla av män som använde vinden och saltvattnet som naturliga stylister.

Men hur kan den genomsnittlige mannen få den här looken? Som tur är krävs det inte en Hollywood-frisör eller en hög budget. Med några enkla steg och rätt produkter kan du förvandla ditt hår till ett Gosling-inspirerat mästerverk.

Så stylar du Beach Ken-looken

Börja med att tvätta håret med ett bra schampo för män som lägger grunden för en fräsch och ren bas. Därefter, applicera generöst med saltvattenspray, det här ger dig den där ”jag har just kommit från stranden”-känslan. Föna sedan håret medan du formar och texturerar med fingrarna för att skapa den där nonchalanta, men ändå definierade looken. För den sista touchen, jobba in ett matt lervax för att ge frisyren stadga och hållbarhet, samtidigt som det ger en naturligt glansfri finish.

Oavsett om du tar en promenad på stranden, hänger med vänner i stan, eller njuter av en avkopplande dag hemma, så kan du med denna look alltid känna dig som en stjärna. Och med rätt produkter, som saltvattenspray och lervax, kan du återskapa Beach Kens frisyr från Barbie-filmen med lätthet. Det är dags att låta ditt hår göra ett lika stort intryck som filmen gjort på oss denna sommar.

Det bästa med Beach Ken-looken? Den passar nästan alla. Oavsett om du har en oval, rund eller fyrkantig ansiktsform kan du med lätthet anpassa denna frisyr till din egen stil. Med tanke på den anpassningsbara naturen hos denna frisyr är det ingen överraskning att den har blivit en hit, inte bara bland kändisar utan även bland män över hela världen.

Ryan Goslings strandinspirerade frisyr för Beach Ken från filmen Barbie

Och medan Ryan Gosling kanske tar hem priset för den mest omtalade frisyren den här sommaren, kommer du definitivt att kunna vända några huvuden när du går ut med ditt nyvunna, strandinspirerade hår.

7 Snygga frisyrer för män som aldrig går ur tiden >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo är synonymt med lyxiga schampon infuserade med ren parfym, där varje doft har tydliga toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Noble Isle är starkt övertygade om dofternas kraft att förbättra humör, väcka minnen och skapa en känsla för en...

Läs mer

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer