Parfymtipsen: Godaste parfymen för kvinnor

Funderar du på vilken parfym som passar dig? Här hittar du parfymerna för alla tillfällen, alldeles oavsett om du är ute efter en frisk parfym för vardagarna, en sensuell date parfym eller en citrusfräsch parfym som ger sommarkänslor - Nedan kommer parfymtipsen med de godaste parfymen för kvinnor!

Godaste parfymen för kvinnor

Tips på fräscha parfymer

En riktigt fräsch parfym för exempelvis vardagen bör ha noter av citrusfrukter, medelhav eller blommor. Här kommer våra fräschaste parfymtips!

Salvador Dali Sunset In Cadaques

Tänk dig en mjuk, energifylld och kvinnlig doft som för tankarna till soluppgångens första strålar vid medelhavskusten, då får du fram denna favoritparfym från Salvador Dali. Den har en doft som passar så väl strandhänget, på flyget eller hänget på stan.

4711 Acqua Colonia Lime & Nutmeg EdC

En riktigt härlig doft som för tankarna till atmosfären som infinner sig under en varm sommardag. Genom en fräsch komposition av fruktig, sötsyrlig lime i kontrast mot en kryddig, varm essens av lockande muskor har den en uppfriskande doft som passar alla tillfällen!

Tips på god parfym för vardagen

När du använder parfym på exempelvis jobbet eller på andra ställen på vanliga vardagar så är det viktigt att inte ha en parfym med en allt för distinkt lukt. Tänk dig istället att inta måndagen med en parfym med dova noter som framkallar känslor av friskhet, energi och glädje. Det är en perfekt vardagsparfym!

4711 Acqua Colonia Mandarine & Cardamom EdC

Här är en parfym som sitter länge med försiktiga essenser av mandarin som är svepta genom luften, harmoniskt blandad med exotiskt kryddig kardemumma för att skapa energi och en positiv effekt på sinnesstämningen. We love it!

Alyssa Ashley Green Tea EdT

Denna parfym genom en frisk doft som stimulerar själen, likt det gröna teets hälsosamma egenskaper ger denna parfym en energigivande och frisk doft som är perfekt för alla vardagstillfällen!

Date parfym

För en parfym till dejten så vill du ha en fräsch men sensuell doft som är både lekfull och hemlighetsfull - Här kommer våra bästa parfymtips för dejten!

Salvador Dali La Belle et I’Ocelot EdP

Ytterligare en parfym från Salvador Dali som vi förälskat oss i. Detta är en sensuellt blommig parfym som är både elegant och lekfull. Den öppnar upp med apelsinblomma och artemisia för att därefter övergå till jasmin, ros och tonkaböna. Doften avrundas med patchouli, benzoin och orientalisk rökelse.

Police Legend EdP For Woman

En modern doft som utstrålar förförelse. Den öppnar upp med färsk bergamott och saftiga noter av svarta och röda vinbär för att sedan övergå i ett hjärta av magnolia, jasmin, ros, apelsinblomma och ambra. Kompositionen landar slutligen i en jordnära bas av kashmirträ, patchouli som skapar en fantastisk doft som varken du eller din dejt inte kommer kunna få nog av!