Låt dig inspireras av cross-over-parfymen

Det legendariska jeansmärket Replay lanserar nu en parfym som kommer förändra hur du ser på doft.

Replay Stone

Genom att låta sig inspireras av sin egen jeansdesign och stentvättning, har Replay lyckat skapa en doft som känns både genuin och innovativ på samma gång. Den unika touchen hos varje par stentvättade jeans går igen i parfymens karaktär. Du kommer därför förvånas och låta dig inspireras av den speciella prägel denna doft kommer att ge dig.

Välbalanserad och med intensiv bouquet

Replay Stone for Her

Replay Stone for Her karaktäriseras av en kombination av fräsch citron, livlig muskot och spännande peppriga noter. Just i mötet mellan det pigga och intensiva samt de djupare kryddiga tonerna får doften sin karaktär. En bas av mysk, cederträ och bärnsten bär upp parfymen och ger den en karaktär som gifter sig med din personliga doftessens. Här ser man verkligen inspirationen från stentvättade jeans. Denna damdoft gör sig bra som vardagsparfym och kommer speciellt till sin rätt under sommarhalvåret. Emellertid ska det sägas att dess djupa och intensiva prägel även gör den till en uppskattad aftonparfym.

Damparfym >>>

Självsäkert djup med blommiga toner

Replay Stone for him

Replay Stone for Him är utpräglat maskulin till sin karaktär. Även här jobbar man med en fräschör från apelsin och mandarin, i kombination med bergamotnoter. Basen består här av djupa toner av sandelträ, mysk och vanilj vilket helt klart ger doften en myndig läggning. Här hittar man även blommiga toner vilket hjälper till att skapa en finstämdhet och ett personligt uttryck. Dessa högre noter i doftuttrycket lägger sig emellertid något efter ett par timmar när du bär parfymen vilket endast gör doften mer och mer karaktäristiskt maskulin i sin känsla. Du kommer vilja bära den året runt just eftersom den är så balanserad. Tänk klassisk maskulin doft som har fått en touch av något mer modernt och livligt, perfekt till en middag med vänner eller en dejt.

Herrparfym >>>

Replay Stone - Inte bara en parfym

Doft är någonting som kanske ingenting annat säger vilka vi är som personer. Att minnas specifika händelser och relatera dessa till en speciell bouquet, känner nog alla igen. Replay Stone visar prov på just denna kvalitet. Dessutom, precis som ett par bra jeans, blir doften bara mer och mer personlig och intressant ju längre man bär den. Skillnaden mot ens favoritjeans är emellertid att man aldrig behöver kasta den för att det gått hål någonstans efter lång och trogen tjänst. Man kan tydlig se att det lagts extra mycket omsorg i designen av de minimalistiska parfymflaskorna. Med inspiration åter igen från stentvättning har Replay låtit pimpsten stå som modell i utformningen. Dess speciella form skapar hos parfymen prisman som i damvarianten har färgen ametistlila och för herr i ett matt gråsvart glas.