Fri frakt över 589 kr

Drömmer du om ett tjockt, fylligt och välstylat hår? Du är inte ensam! Många män funderar på hur de kan få tjockare hår och i den här guiden kommer vi på Glamazon att ge dig alla tips, tricks och produkter du behöver för att nå ditt mål. Vi ska prata om allt från hårvård för män till vilka livsstilsförändringar du kan göra för att få tjockare hår. Läs vidare för att bli inspirerad och lära dig mer om hur du kan få tjockt hår, och glöm inte att dela med dig av dina framgångar!

Hur får man tjockt hår

Att ha tjockt och fylligt hår är inte bara en estetisk fördel, det kan också ge dig självförtroendet att känna dig som ditt bästa jag. Men vad är hemligheten bakom tjockt hår? I den här artikeln kommer vi att utforska olika metoder, tekniker och produkter som hjälper dig att uppnå ditt drömhår. Från daglig hårvård till att förändra dina vanor, vi har allt du behöver veta för att förvandla ditt hår och få det att se tjockare, fylligare och mer imponerande ut än någonsin tidigare. Så låt oss dyka in i världen av hårskönhet för män och upptäcka hur du kan få tjockt hår!

Att förstå tjockare hår: Målet för varje man

När man pratar om att få tjockare hår handlar det om att förbättra hårets kvalitet och utseende på flera sätt. Målet är att öka hårets densitet, volym och fyllighet, vilket innebär att man vill ha fler hårstrån och/eller göra befintliga hårstrån tjockare och mer motståndskraftiga. Att få tjockare hår är en önskan som många män har, och det finns flera metoder för att uppnå detta, både genom att ta hand om ditt hår på rätt sätt och genom att använda rätt produkter.

Tjockare hår för män: En önskan inom räckhåll

För att få tjockare hår är det viktigt att förstå vad som påverkar hårets tjocklek och kvalitet. Faktorer som genetik, ålder, hormoner, kost och livsstil kan alla spela en roll i hur tjockt eller tunt ditt hår är. Men även om du inte kan kontrollera alla dessa faktorer, finns det fortfarande många sätt att arbeta för att få tjockare hår och förbättra ditt hårs övergripande hälsa.

Genom att följa de tips och råd som vi på Glamazon delar i den här artikeln kan du ta kontroll över din hårvård och sträva efter att få tjockare, fylligare hår. Oavsett om du funderar på hur du får tjockare hår som man, hur du får tjockt hår, eller helt enkelt hur du får tjockare hår, kommer vi att ge dig de verktyg och metoder du behöver för att nå dina hårrelaterade mål. Så låt oss börja resan mot tjockare och mer imponerande hår tillsammans!

7 Stylingtips för tjockare hår: En komplett guide för män

Att få tjockare hår handlar mycket om hur du tar hand om det och vilka produkter du använder. Men det är också viktigt att tänka på hur du stylar ditt hår för att uppnå det bästa resultatet. Här är sju stylingtips som kan hjälpa dig på vägen mot tjockare, fylligare hår. Dessa tips kommer att täcka allt från hårvård till stylingprodukter för män och tekniker, så att du kan känna dig säker på att du gör allt du kan för att uppnå ditt drömhår.

1. Optimera hårtvätten: Rätt frekvens och schampo för tjockare hår

Att tvätta håret för ofta kan skada det och göra det tunnare, eftersom det kan avlägsna de naturliga oljorna i hårbotten och försvaga hårsäckarna. För att främja tjockare hår och uppnå drömhåret du alltid velat ha, är det viktigt att hitta rätt balans i hur ofta du tvättar det. Försök att tvätta ditt hår endast två till tre gånger i veckan och använd ett balsam och schampo som gör håret tjockare och främjar hårväxt.

När du väljer ett schampo för tjockare hår som är framtaget för män, leta efter produkter som innehåller ingredienser som biotin, keratin, koffein, stimulerande växtextrakt och naturliga oljor som arganolja och jojobaolja, som är kända för att stärka håret och främja en hälsosam hårbotten.

Depot Invigorating Shampoo

Schampo som gör håret tjockare

Om du letar efter ett schampo som gör håret tjockare, är Depot Invigorating Shampoo det ultimata valet. Detta schampo hjälper till att göra håret fylligare, tjockare och starkare samtidigt som det avlägsnar orenheter och balanserar hårbotten. Formulan är utformad för att göra håret mjukt och rent, samtidigt som den ger en uppfriskande känsla.

Till Produkten >>>

Truefitt & Hill Thickening Shampoo

Schampo för att få tjockare hår

För män som söker ett schampo för att få tjockare hår, är Truefitt & Hill Thickening Shampoo ett utmärkt val. Detta schampo är berikat med en innovativ formula som innehåller mjölkprotein, vilket stärker håret samtidigt som det ger fyllighet och textur. Vid regelbundet användande kommer håret att bli starkare och mer lätthanterligt, vilket gör det enklare att styla och skapa ditt drömhår.

Till Produkten >>>

Depot Refreshing Conditioner

Depot Refreshing Conditioner för tjockare hår

För killar som undrar hur man får tjockare hår, rekommenderar vi att komplettera din hårvårdsrutin med Depot Refreshing Conditioner. Detta uppfriskande balsam är speciellt framtaget för tunt hår och återfuktar och skyddar utan att tynga ner håret. Formulan reparerar hårfiberna, tar bort frissighet och hjälper håret att bli starkt, friskt och följsamt.

Till Produkten >>>

2. Välj rätt vattentemperatur för tjockare hår

Ett enkelt men effektivt sätt att arbeta för tjockare hår är att justera vattentemperaturen när du tvättar det. När du tvättar håret, använd ljummet vatten istället för varmt. Varmt vatten kan nämligen skada hårets proteinstruktur och göra det skört och tunnare.

Genom att välja en lägre temperatur kan du skydda ditt hår från onödig skada och bidra till att bibehålla dess styrka och tjocklek. Så nästa gång du står i duschen och undrar hur du kan få tjockare hår, tänk på att vattentemperaturen spelar en stor roll!

3. Skydda håret från värme för att uppnå tjockare hår

Ett annat sätt att få tjockare hår är att minimera användningen av värme på ditt hår. Värme kan nämligen orsaka skador på håret och göra det tunnare. Försök att låta ditt hår lufttorka så ofta som möjligt istället för att använda en hårtork. Om du måste använda en hårtork, se till att du använder den på lägsta möjliga värmeinställning.

Om du använder plattänger, locktänger eller andra värmeverktyg, använd alltid ett värmeskydd innan du börjar för att minimera skadorna på håret. Genom att vara försiktig med värme kan du förbättra ditt hårs hälsa och uppnå tjockare, friskare hår som passar hårvård för män.

4. Tjockare hår genom försiktig kammning med bredtandad kam

För att uppnå tjockt hår är det viktigt att kamma ditt hår varsamt och på rätt sätt. Använd en bredtandad kam när du reder ut ditt hår, eftersom det är ett skonsammare sätt att ta bort tovor och trassel utan att skada håret eller dra ut hårstrån. En hårkam herr som är speciellt utformad för att minimera skador och främja hälsosamt hår är ett utmärkt verktyg att ha i din hårvårdsrutin.

När du kammar ditt hår, börja alltid från hårtopparna och arbeta dig uppåt mot hårrötterna. Detta hjälper till att reda ut håret försiktigt och minska risken för att bryta eller skada håret. Genom att kamma håret varsamt kan du förbättra ditt hårs hälsa, minska håravfall och uppnå tjockare, fylligare hår.

Kent Brushes Large Rake Comb

Bra kam för att få tjockt hår

För dig som vill veta hur man får tjockare hår som kille, rekommenderar vi Kent Brushes Large Rake Comb. Denna handtillverkade kam är speciellt utformad med tänder som passar perfekt för vått och tjockt hår. Den är det perfekta verktyget för att vårda ditt hår och hjälpa dig att uppnå tjockare, fylligare hår samtidigt som du undviker att skada håret under kammningen.

Till Produkten >>>

5. För tjockare hår: Regelbunden borstning med rätt hårborste

För att få tjockt och fylligare hår är det viktigt att borsta håret regelbundet. Borstning hjälper till att fördela naturliga oljor från hårbotten längs hårstråna, vilket bidrar till att göra dem starkare och mer motståndskraftiga. När du borstar ditt hår, se till att använda en hårborste av hög kvalitet som inte sliter på håret, speciellt utformad för män.

Att välja en hårborste herr som passar din hårtyp är avgörande för att undvika skador och hjälpa håret att växa tjockare. Se till att hårborsten är skonsam mot ditt hår och din hårbotten, och använd den regelbundet för bästa resultat i jakten på tjockare hår.

Plisson Hairbrush Large Size

Skonsam hårborste som främjar tjockare hår

Om du letar efter en skonsam hårborste som främjar tjockare hår, rekommenderar vi Plisson Hairbrush Large Size. Denna ovala kuddborste har antistatiska egenskaper och är utrustad med äkta vildsvinsborst, monterad på en träram av europeiskt trä. Luftkudden är gjord av naturgummi, vilket gör att borsten anpassar sig efter formen på ditt huvud och kontinuerligt justerar trycket som utövas på ditt hår och hårbotten.

Tack vare dess unika egenskaper ger denna hårborste från Plisson 1808 en skonsam borstning som hjälper dig att uppnå tjockare hår. Den är särskilt lämplig för män som vill vårda sitt hår och hårbotten på ett försiktigt och effektivt sätt.

Till Produkten >>>

6. Skapa fyllighet: Använd volymgivande hårprodukter för män

För att ge intrycket av tjockare och fylligare hår kan du använda volymgivande stylingprodukter. Dessa produkter hjälper till att lyfta håret vid rötterna och ge det en ökad fyllighet, vilket skapar en illusion av tjockare hår. Här är några hårprodukter för män som kan hjälpa dig att uppnå fylligt och tjockt hår:

Daimon Barber Texture Tonic

Styling behandling för tjockare hår

Denna innovativa styling behandling för tjockare hår är en växtproteinspray som ger både kontroll och struktur, likt en saltvattenspray, men med en extra bonus: den tillför volym till håret genom att förtjocka varje hårstrå från rot till topp. Resultatet är en otroligt kraftfull och mångsidig stylingspray som hjälper dig att uppnå fylligare och tjockare hår. Satsa på Daimon Barber Texture Tonic för en effektiv behandling som ger dig tjockare hår.

Till Produkten >>>

Depot Volumizer

Saltvattenspray som ger ditt hår en fylligare look

Depot Volumizer är en saltvattenspray som ger ditt hår en fylligare look genom att fylla upp och lyfta hårstråna. Den lättviktiga formulan ger volym, rörelse och omedelbar textur till håret, vilket gör att det ser tjockare och fylligare ut. Depot Volumizer fungerar utmärkt i såväl kort som långt hår och är det perfekta valet för dig som söker en produkt som ger fylligt hår med en naturlig känsla.

Till Produkten >>>

Truefitt & Hill Eau de Portugal

Hårvatten som ger fyllighet och volym till ditt hår

Truefitt & Hill Eau de Portugal är ett lätt hårvatten som ger fyllighet och volym till ditt hår. Det är speciellt utformat för att stimulera blodcirkulationen vid skalpmassage och förhindrar samtidigt bakterieutveckling, vilket bidrar till en hälsosam hårbotten. Eau de Portugal ger lätt till medium stadga och passar perfekt för kort eller halvlångt hår. Om du söker en produkt som ger fyllighet och välmående till ditt hår, är detta hårvatten det perfekta valet för dig.

Till Produkten >>>

7. Få tjockare hår genom att klippa håret regelbundet

Att klippa håret regelbundet är en viktig del i processen att uppnå tjockare och fylligare hår. Regelbundna klippningar hjälper till att ta bort skadade och kluvna toppar, vilket ger håret en friskare och fylligare känsla. Även om klippningar inte direkt stimulerar hårväxt, bidrar de till att håret ser tjockare och friskare ut genom att förebygga ytterligare skador. Detta kan indirekt leda till bättre hårväxt över tid. Så för att uppnå tjockt och hälsosamt hår är det viktigt att klippa det regelbundet.

För att få tjockare hår man bör också överväga att välja en frisyr som passar din hårtyp och ansiktsform. En professionell frisör kan hjälpa dig att hitta den bästa frisyren för att framhäva ditt hår och skapa illusionen av fylligare hår. Kombinera detta med en bra hårvårdsrutin, inklusive användning av rätt produkter för ditt hår, för att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att uppnå tjockt och hälsosamt hår.

4 Naturliga metoder för att förbättra hårväxten och tjockleken

Att få tjockare och fylligare hår är inte bara om att använda rätt produkter, det handlar också om att göra enkla förändringar i din vardag för att stödja din hårväxt. Här är fyra enkla livsstilsförändringar som kan hjälpa dig att uppnå tjockare hår:

1. Näringsrik kost för tjockare hår

En näringsrik och balanserad kost är avgörande för att uppnå tjockare och fylligare hår. För att stärka hårstråna och främja hårväxt, satsa på att äta livsmedel som är rika på proteiner, zink, järn och vitaminer som A, B, C och E. Här är några exempel på näringsrika livsmedel som kan hjälpa dig att få tjockare hår:

  1. Lax: Rik på omega-3-fettsyror och protein, vilket bidrar till en frisk hårbotten och stärker hårstråna.
  2. Nötter: Fulla av essentiella fettsyror, vitaminer och mineraler som zink och selen, som främjar hårväxt och hälsa.
  3. Spenat: Innehåller mycket järn, vitamin A och C samt folat, som hjälper till att bibehålla en frisk hårbotten och stärka hårstråna.
  4. Ägg: En utmärkt källa till protein, biotin och andra B-vitaminer som är viktiga för hårväxt och hälsa.
  5. Avokado: Rik på hälsosamma fetter, vitamin E och folsyra som bidrar till att främja hårväxten och ge håret en frisk glans.

Genom att äta en varierad och näringsrik kost kan du ge ditt hår de bästa förutsättningarna för att växa tjockt och hälsosamt.

2. Stimulera hårväxten med hårbottenmassage

En daglig hårbottenmassage är en enkel och effektiv metod för att främja tjockare hår. Genom att massera hårbotten i cirklar med fingertopparna i några minuter varje dag, förbättrar du blodcirkulationen i området. Detta kan i sin tur öka syre- och näringsämnenstillförseln till hårsäckarna, vilket främjar hårväxten och ger fylligare hår.

Använd schampo och behandlingar för tjockare hår

För att förstärka effekten av hårbottenmassagen kan du använda ett schampo för män eller en behandling som är utformad för att främja tjockare hår. Dessa produkter kan innehålla ingredienser som stärker hårstråna och stimulerar hårväxt, vilket hjälper dig att uppnå tjockt och hälsosamt hår.

Att regelbundet massera hårbotten är en naturlig och avkopplande metod för att främja hårväxt och förbättra hårets tjocklek. Så om du vill få tjockare hår, kan en daglig hårbottenmassage vara en värdefull del av din hårvårdsrutin.

3. Skydda ditt hår med rätt örngott

Att byta ut ditt vanliga örngott mot ett i siden eller bambu kan göra stor skillnad när det kommer till att få tjockare och fylligare hår. Siden- och bambuörngott minskar friktionen och därmed risken för att ditt hår slits och bryts av när du sover. Detta hjälper till att bevara hårets styrka och kvalitet, vilket kan resultera i ett tjockare och fylligare utseende.

Att välja rätt örngott är en enkel och effektiv livsstilsförändring som kan bidra till att förbättra ditt hårs hälsa och tjocklek. Så om du vill få tjockare hår, kan det vara en bra idé att investera i ett högkvalitativt siden- eller bambuörngott för att skydda ditt hår medan du sover.

4. Minska stress för tjockare och fylligare hår

Stress kan ha en negativ inverkan på ditt hårs hälsa och tillväxt, vilket kan leda till tunnare och skörare hår. Genom att hitta sätt att minska stressen i ditt liv kan du främja en bättre hårväxt och uppnå tjockare och fylligare hår naturligt. Några effektiva metoder för att hantera stress inkluderar meditation, motion, yoga och att tillbringa tid med vänner och familj.

Att aktivt arbeta på att minska stress i ditt liv kommer inte bara att gynna ditt hår, utan också förbättra din allmänna hälsa och välmående. Så om du vill få tjockare hår, överväg att göra små förändringar i din livsstil för att bekämpa stress och främja en hälsosam hårväxt.

Produkter och behandlingar för tjockare hår

Att hitta de bästa produkterna och behandlingarna för tjockare hår kan vara avgörande för att uppnå dina hårmål. Det finns en rad effektiva hårprodukter och behandlingar speciellt utformade för män som kan hjälpa dig att få tjockare och fylligare hår. Här nedan presenterar vi tre bra produkter mot håravfall som kan hjälpa dig på vägen mot ett tjockare och mer voluminöst hår.

Depot Invigorating Hair Treatment

Den ultimata behandlingen för att få tjockare hår

Depot Invigorating Hair Treatment är den ultimata behandlingen för att få tjockare hår. Denna effektiva produkt accelererar syretillförseln till hårbotten, ger näring till hårfolliklarna och bekämpar negativa påverkningar från DHT och miljöföroreningar. Upplev en förvandling av din hårvårdsrutin och låt ditt hår bli friskare, fylligare och tjockare.

Till Produkten >>>

Depot Concentrated Invigorating Lotion

Energigivande lotion för fylligare och tjockare hår

För dig som vill ta din hårvård till nästa nivå rekommenderar vi Depot Concentrated Invigorating Lotion. Denna intensiva energigivande lotion är speciellt utformad för att motverka håravfall och återställa hårets naturliga livscykel. Få ett friskare, fylligare och tjockare hår med denna kraftfulla behandling.

Till Produkten >>>

Depot Clay Sebum Control Treatment

Behandling för fylligare, tjockare och mer motståndskraftigt hår

Ge ditt hår den kärlek och styrka det behöver med Depot Clay Sebum Control Treatment. Denna stärkande behandling är speciellt framtagen för försvagat hår som lätt drabbas av håravfall på grund av brutna hårstrån. Behandlingen rengör hårbotten skonsamt samtidigt som den stärker hårfibrerna, vilket resulterar i fylligare, tjockare och mer motståndskraftigt hår. Upptäck skillnaden vad denna behandling för att få tjockare hår kan göra och känn självförtroendet växa tillsammans med din nyvunna hårvolym.

Till Produkten >>>

Avslutande tips för tjockare hår för män

Att få tjockare hår behöver inte vara en omöjlig dröm. Genom att följa de tips och rekommendationer vi på Glamazon har delat i denna guide kan du uppnå tjockare och fylligare hår som du alltid har önskat. Kom ihåg att äta en näringsrik kost, massera hårbotten regelbundet, minska stress och använda rätt hårprodukter för att få bästa möjliga resultat. Oavsett om du är en kille som letar efter en behandling för att få tjockare hår eller bara vill upprätthålla en hälsosam hårväxt, finns det lösningar som passar dig. Nu är det dags att ta kontroll över ditt hår och börja din resa mot tjockare, friskare och mer voluminöst hår. Lycka till!

Bästa hårprodukterna för tunt hår >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer