Fri frakt över 589 kr

Det verkar som att det borde vara en enkel uppgift att få slät hy i ansiktet. Men att få jämn, slät hud kan kräva en viss ansträngning. Använd vår Glamazon guide för att lära dig mer om orsakerna till ojämn hy i ansiktet samt hur du kan uppdatera din hudvårdsrutin för att uppnå slät hy i ansiktet. Vi på Glamazon kommer berätta mer om hur du kan använda en fuktighetskräm som Daimon Barber Revitalising Moisturiser i kombination med ansiktsrengöring och exfoliering för att bli slät och fin.

Få slät hy i ansiktet

Vad orsakar ojämn hy i ansiktet?

Ojämn hy i ansiktet kan påverka ditt självförtroende. Ojämn hy och ojämn hudstruktur kan ge din hud ett tråkigt utseende och göra det svårt att applicera hudvårdsprodukter som ansiktskräm och serum. En knepig sak med ojämnheter i ansiktet är att det finns många olika faktorer som kan vara orsaken. Knottrig eller grov hud kan till exempel komma av hudsjukdomar som eksem, psoriasis eller till och med keratosis pilaris.

Det kan hända att en hudsjukdom ger dig grov och knottrig hud över hela ditt ansikte och över hela kroppen. Om du inte är säker på vad som gör att du har ojämn hudstruktur eller om du upplever symptom som rodnad, klåda eller känslighet, rekommenderar vi på Glamazon att du pratar med din hudläkare för att se om du har ett allvarligt problem som behöver åtgärdas. De främsta orsakerna till ojämn hy kommer av:

  1. Daglig förorening.
  2. Stress.
  3. Solens skador.
  4. Döda hudcellers uppbyggnad.
  5. Pormaskars uppbyggnad.
  6. Torr, flagnande eller uttorkad hud.

Ojämnheter i ansiktet uppstår ofta när talg ackumuleras i ditt ansikte. När smuts, daglig förorening, döda hudceller och olja kommer in i dina porer, kan det leda till uppbyggnaden av pormaskar. Dessa pormaskar kan orsaka tråkig hud och kan till och med leda till mer allvarliga problem som akne och inflammation i hårsäckarna.

Få slät hy i ansiktet med Jan Marini Bioclear Cream

Till Produkten >>>

Hudvårdsprodukter med syra, så som AHA-syra, BHA-syra och glykolsyra som finns i Jan Marini Bioclear Cream kan hjälpa till att förbättra utseendet och känslan av din hud.

Hur får man slät hy i ansiktet?

Om du funderar på saker som, hur får man slät hy, är vi på Glamazon här för att ge dig en fräsch hud med porer som andas. Att få slät hy i ansiktet är lätt att uppnå med en konsekvent hudvårdsrutin och rätt produkter för dig. Du kan alltid ringa oss på Glamazon om du vill ha personlig rådgivning och hjälp att veta vilka produkter som är bra att använda med varandra. Fortsätt läsa för att få våra bästa Glamazon tips för att uppnå slät hy i ansiktet.

Hudvårdsrutin för att få slät hy i ansiktet

När du vill göra en slät hy behandling, titta efter produkter som hjälper till att eliminera uppbyggnad av talg och som varsamt exfolierar din hud som exempelvis Jan Marini Bioclear Lotion, som appliceras efter serum och ögonkräm, men före ansiktskräm. Att skapa och hålla fast vid en daglig hudvårdsrutin är en viktig del av att uppnå klar, slät hy. Kontinuitet är nyckeln när det gäller hudvård.

Välj en fuktighetskräm, ansiktsrengöring och ansiktsskrubb lämplig för din hudtyp och använd produkterna varje morgon och kväll. Gentlemen's Tonic Invigorating Gel Cleanser förbättrar ton och textur för slätare hy. Få slätare hud genom att minska stress. Ta hand om dig själv och minska stress genom att göra en avkopplande aktivitet per dag. Läs en bok, prata med en vän och unna dig en näringsrik ansiktsmask.

Få slät hy med rätt ansiktsrengöring

Att hitta rätt ansiktsrengöring för din unika hud är avgörande för att uppnå dina hudvårdsmål. När du söker efter att uppnå en jämnare hud, kan du upptäcka att Gentlemen's Tonic Hydro Fresh Cream Cleanser ger dig slät hud. Ansiktet mår bra av en rengöring som hjälper till att lösa upp talg och ta bort döda hudceller. Denna rengöring från Gentlemen's Tonic är speciellt framtagen för grov, glåmig och mogen hud och hjälper dig att uppnå slät hud i ansiktet.

Ansiktspeeling slätar ut känslig hy

Att avlägsna smuts från dina porer hjälper till att förbättra ton och textur på en tråkig hud. Efter att du har rengjort huden noggrant behöver du exfoliera för att ytterligare ta bort olja, döda hudceller och smuts från din hud. När du använder en ansiktsskrubb, kom ihåg att anpassa skrubbandet till vad som känns bra för dig och din hud.

Få slät hy i ansiktet med Plisson Energizing Face Scrub

Till Produkten >>>

Vill du ha en ansiktspeeling känslig hy skulle vi på Glamazon rekommendera Plisson Energizing Face Scrub som revitaliserar ojämn hud.

Förbättra ojämn hudstruktur och uppnå slätare hud

Lermask är en form av ansiktsmask som kan hjälpa till att kontrollera överflödig olja och förhindra tilltäppta porer. När du vill bli av med ojämn hy i ansiktet, prova en utjämnande ansiktsmask som Jan Marini Retinol Plus Mask, några gånger i veckan. Ansiktsmasker som innehåller kaolinlera är bra. Kaolinlera har en förmåga att göra huden mjuk och ge dig en slätare hud ansiktet genom att balansera huden produktion av talg.

Tilltäppta porer och pormaskar kan ge dig ojämn hy, då behöver du utslätande produkter. För att ta bort pormaskar, kan du använda ett bra ansiktsvatten och en bra ansiktsmask för att omedelbart ta bort pormaskar och bli slät i ansiktet. Sedan behöver du även välja en effektiv fuktighetskräm. När huden i ditt ansikte är torr, kan den kännas grov, ojämn och till och med flagna.

Att återfukta är nyckeln till att hålla torr hud borta. När du letar efter en bra fuktighetskrämen för din hudtyp, titta efter hudnärande ingredienser som hyaluronsyra. Lätta men effektiva fuktighetskrämer hjälper till att återställa fukt för att mjuka upp och konditionera huden utan att lämna kvar rester som täpper till porerna. Du behöver även skydda din hud med solkräm eller ansiktskräm med solskydd i.

De flesta av oss använder solskydd för att skydda vår hud under strandsemestrar och de varma sommarmånaderna. Men du bör använda solskydd året runt i förebyggande syfte för att hålla huden frisk och mjuk. Du bör använda solskydd dagligen, oavsett din hudfärg. Användning av solskydd kan hjälpa till att förebygga för tidigt åldrande av huden, så glöm inte att applicera solskydd varje dag, också molniga dagar, och se det som att du applicerar anti age kräm.

Även om användandet av rätt hudvårdsprodukter kan hjälpa dig att bli slätare, kommer hälsosam hud av att ta hand om din kropp. När du tar hand om din kropp kan det också påverka din huds utseende och känsla. Här är några Glamazon tips för att hjälpa dig att uppnå en hälsosam hud:

  1. Ät rätt näringsämnen: Ät grönsaker och frukt varje dag.
  2. Sov tillräckligt: Sträva efter att få minst sju timmars sömn varje natt.
  3. Träna regelbundet: Träning kan hjälpa till att förbättra blodcirkulationen och du kan svettas bort orenheter.

Våra bästa Glamazon tips för slät hud

Rengör din hud två gånger om dagen för att förhindra att porerna täpps igen, och för att bli av med ojämnheter i ansiktet, använd ansiktsskrubb några gånger i veckan. Exfoliering med en skonsam ansiktsskrubb hjälper till att bli av med döda hudceller och överskotts olja som täpper igen porerna. Lägg en ansiktsmask några gånger i veckan för att ge näring och få slät hy i ansiktet. Titta gärna runt här på Glamazon, läs våra recensioner och hitta dina nya favoritprodukter för slät hud.

9 råd för vacker hy >>>

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo recension

Noble Isle Shampoo är synonymt med lyxiga schampon infuserade med ren parfym, där varje doft har tydliga toppnoter, hjärtnoter och basnoter. Noble Isle är starkt övertygade om dofternas kraft att förbättra humör, väcka minnen och skapa en känsla för en...

Läs mer

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

Layrite Concentrated Beard Oil Recension

En bra skäggolja ska inte bara förbättra utseendet på skägget, utan även återfukta huden. Den bör också dofta gott och vara en viktig del av den dagliga skäggvården. Därför har det blivit dags för Herr Glamazon att göra en noggrann...

Läs mer

Hudvårdsrutin för Män inför Midsommar

Hudvårdsrutin för män inför midsommar

Midsommar är en tid för att fira med vänner och familj, njuta av solen och naturen, och för att se ditt bästa ut. Det är inte bara kvinnor som förtjänar en noggrann hudvårdsrutin – även män bör unna sig en...

Läs mer

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer