Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Recension

Italienska Depot har länge varit en favorit bland frisörer så det har blivit dags för Herr Glamazon att testa om Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är grunden för en bra hårdag varje dag. Är detta bästa frisör schampo för män? Gör formulan håret motståndskraftigare? Tvättar formulan rent håret på djupet? Får håret tätare densitet? Läs vidare här nedan vad Herr Glamazon tycker om detta frisörschampo för män i sitt test och recension.

Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Recension

Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Recension

Depot - The Male Tools & Co har länge varit pionjärer inom professionell grooming och hårvård för män utan att krångla till det i onödan. Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är inget undantag och det har varit en utmärkt bekantskap för mitt hår att få testa Normalizing Daily Shampoo. Den professionella formulan är framtagen för att passa alla hårtyper, särskilt tunt och fint hår, och fyller sin funktion med bravur.

Det här är ett frisörschampo för män som motsvarar alla mina förväntningar. Håret blir rent, får en tätare densitet och doftar gott. Vad mer kan man begära av ett bra schampo. Jag kommer gå igenom varenda del i min Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Recension varför detta kommer vara en solklar favorit för hårtvätt under en lång tid framöver. Det här är kvalitet och om du inte prövat schampo från Depot bör du göra det omgående. Varför? Jag tänkte börja med att gå igenom några av nyckelingredienserna här nedan i mitt schampo test och vad de gör för håret.

 

Vad Innehåller Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo

Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är uppbyggd på ett gäng naturliga ingredienser med salviaolja som bas för en boost mot håravfall. Denna ört har bra rengörande egenskaper för att främja blodcirkulationen i hårbotten och hjälper till att ge glans till håret. Formulan innehåller även Glycerin som bidrar till att skapa ett skydd som låser in fukten i hår och hårbotten. På så sätt ger glycerinet ett mjukt, följsamt Glamazon hår. Glycerin finns naturligt i vår hud och hjälper till att skydda huden, påskynda läkning och bevara hårets elasticitet. Denna ingrediens i schampo är perfekt för torr och känslig hårbotten och dig som har torrt och skadat hår.

Rosmarinextrakt bidrar till att öka blodcirkulationen och motverka bakterier. Pantoten eller provitamin B5 som ingrediensen även kallas är tillsatt för att lägga sig som en skyddande hinna utanpå hårstråna och hjälpa tunt och torrt hår bli mjukt, smidigt och fylligt. Pantoten bidrar även till att lindra klåda och irritation i hårbottnen. Aloe vera juice hjälper till att stabilisera hårbotten och är tillsatt för att motverka håravfall och förbättra hårhälsan medan Muskot och Svartpeppar agerar hårväxtbefrämjande. Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo innehåller även ingefära för att stimulera och främja hårväxten ytterligare.

Hur Är Formulan På Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo?

Formulan på Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är genomskinlig, lätt flytande och behaglig. Den ger ett mjukt fint lödder som smörjer varje hårstrå ända ner till hårbotten med perfektion som lämnar håret rent och friskar upp hårbotten med sin svalkande känsla.

Vad Doftar Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo

Doften på schampot är klassisk mentoldoft. Inte skrikande utan den för tankarna mer åt mintchoklad hållet. Uppfriskande och trevlig. Resultatet när man tvättar håret blir en grön, kryddig komposition som gör hårtvätten till ett nöje. Ett plus är att man kan använda vilka stylingprodukter man vill efteråt utan att doftnoterna skär sig med varandra. Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo har exakt en sådan doft man förväntar sig av ett bra schampo för män.

Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Recension

Till Produkten >>>

Hur Är Flaskan På Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo?

Flaskan är en stilren brun flaska i plast som för tankarna till forna tiders medicinflaskor. Den gör sig snyggt i badrummet. Perfekt storlek på 250 milliliter och har en utmärkt designad kork som är superenkel att flippa upp med tummen medan man tvättar sig. Dock lite krånglig att stänga med en hand, men övning ger färdighet som man brukar säga. Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo har en utmärkt förpackning som är enkel att ta med och som redan sagts så passar den fint i badrummet.

Hur Ofta Ska Man Tvätta Håret Med Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo?

Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är framtaget för att användas varje dag, jag har prövat det, men brukar norrmalt tvätta håret varannan dag och oavsett intervall så fungerar schampot utmärkt för att tvätta rent och även bibehålla den rena känslan. Även för längre hår så räcke det med att tvätta håret var tredje eller fjärde dag med Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo för att få ett utmärkt resultat.

Behöver Man Komplettera Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Med Något?

Formulan på Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är så bra att det räcker med att komplettera med ett balsam för män som exempelvis Depot N° 201 Refreshing Conditioner en till två gånger i veckan. Sedan bör man ju passa på att tvätta kroppen när man ändå tvättar håret, så en bra duschgel och ansiktsrengöring herr bör finnas till hands.

 

Efter hårtvätten när håret torkat eller är lätt fuktigt så är en hårborste eller kam ett bra komplement för att undvika tovor och trassel. Beroende på frisyr, stil och tidpunkt på dygnet så är ju även stylingprodukterna en del av hårvården. Själv använder jag Daimon Barber Original Pomade för att fixa min frisyr och även min nya favorit Depot N° 312 Charcoal Paste som tar stylingen till en helt ny nivå.

 

Behöver Man Mycket Eller Lite Av Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo?

Formulan på Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är så bra. Man märker direkt att det här är ett frisörschampo och att det inte alls behövs mycket för att tvätta håret. Schampot är drygt, smörjer hårstråna skonsamt med perfektion ända ner till hårbotten. Beroende på längden på håret behövs det olika mycket så pröva dig fram vad som passar just dig. En sak som är säkert är att formulan är dryg och räcker länge.

Hur Blir Resultatet Av Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo?

Resultatet med Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är förträffligt. Håret blir rent. Hårbotten uppfriskad. Resultatet håller i sig. Detta schampo för män ger det resultat man vill ha. Fem Glamazon av fem möjliga alla dagar i veckan.

Är Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo Bästa schampo för män?

Frisörer älskar Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo och man förstår varför när man tvättar håret. Det här är helt klart bästa schampo för daglig användning. Hårbotten blir glad, håret blir tjockare, rent och får bra volym. Doften är trevlig och ger en uppfriskande känsla.

Depot N° 101 Normalizing Daily Shampoo är ett frisörschampo för män som är bäst i test alla dagar i veckan och absolut ett bra val för tunt och fint hår. Ska du äga ett riktigt bra schampo för dagligt bruk se då till att det är Normalizing Daily Shampoo från Depot - The Male Tools & Co. Den gör ett fenomenalt jobb, ger tätare densitet, doftar bäst och resultatet blir förträffligt oavsett hårtyp.

Depot - The Male Tools & Co >>>