Depot Exfoliating Skin Cleanser Recension

Om man vill förbättra sin huds hälsa är det värt att investera i ett fåtal utvalda produkter, varav den viktigaste är en bra ansiktspeeling. Just därför har det blivit dags för Herr Glamazon att testa Depot Exfoliating Skin Cleanser som är en dubbelverkande exfoliering som hjälper till att bibehålla hudens spänst och lyster. Är den bästa ansiktsskrubb för män? Hur är formulan? Hur är den rengörande effekten? Vem passar denna peeling för? Vad doften den Och hur blir resultatet? Frågorna är många, så ta del av detta ansiktspeeling test och läs vidare vad Herr Glamazon tycker i sin Depot No.802 Exfoliating Skin Cleanser recension här nedan.

Depot Exfoliating Skin Cleanser Recension

Recension av Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser

Exfoliering kanske är det enskilt mest tillfredsställande steget i min hudvårdsrutin. Helt enkelt av den anledningen att en ansiktspeeling herr effektivt tar bort döda hudceller, minskar och förhindrar risken för blockerade porer, fläckar och rodnad. Kort sagt, man behöver en peeling. Just därför blev jag mycket glad över att få chansen att testa Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser eftersom en ansiktsskrubb för män är den obesjungna och ofta bortglömda hjälten i våra dagliga hudvårdsrutiner.

Vi ägnar oss åt rakning, skäggvård, stylar håret och i viss mån kanske en ansiktskräm och en ansiktsrengöring när det kommer till daglig grooming. Men när det kommer till peeling så är det outforskad mark för många killar. Så borde inte vara fallet längre, för Exfoliating Skin Cleanser från Depot The male tools & Co är den enklaste och bästa lösningen för att tvätta bort dagens smuts, förhindra pormaskar, rensa porerna och exfoliera bort flagor från torr hud. I grund och botten gör denna ansiktsskrubb att man ser lite bättre ut och om du inte använder Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser vid det här laget, bör du rätta till det ganska snabbt.

Varför? Det kommer jag gå in på lite längre ned i min recension men först tänkte jag börja med att gå igenom vad denna utmärkta face scrub innehåller för nyttigheter och vad de aktiva ingredienserna gör för huden.

Vad Innehåller Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

N° 802 Exfoliating Skin Cleanser från Depot The male tools & Co innehåller finmald pimpsten eller även kallad vulkansand som skonsamt exfolierar och jämnar ut huden för att på så vis avlägsna gamla hudceller, smuts och överskottstalg. För att återfukta och låsa in fukt i huden så har Depot tillsatt Glycerin i formulan. Denna ingrediens tas enkelt upp av huden och är perfekt för sina skyddande egenskaper och förmågan att förebygga fuktförlust.

För att motverka orenheter och göra den här rengöringen till ett riktigt kraftpaket så hittar vi timjan i formulan. Timjan är en kraftfull antioxidant som är oslagbar när det kommer till att ta bort olja. Vi på Glamazon gillar timjan lite extra för dess höga vitamininnehåll och för ingrediensens utmärkta egenskaper att balansera fet hud på naturligt sätt. Ingrediensen har en helt naturlig och utmärkt förmåga att bekämpa glansig hy, stora porer och hud med benägenhet för orenheter.

Vi har hittills bara gått igenom tre ingredienser i peelingen men vet redan nu att skrubben kommer rengöra huden grundligt genom att avlägsna smuts, olja och gamla hudceller från huden för att motverka tilltäppta porer och även krympa storleken på porerna, för en jämn, ungdomlig hudyta som ser fräsch ut. Men Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser innehåller mer bra saker, så vi fortsätter gå igenom nyttigheterna ett litet tag till.

Ansiktspeeling Test Depot Exfoliating Skin Cleanser

Nästa ingrediens är en riktig superstjärna med ett flertalet fördelar för huden. Stjärnan jag pratar om är så klart, Grönt te. Förutom att Grönt te innehåller kraftfullt naturliga antioxidanter som bidrar till att motverka hudproblem och infektioner så har även ingrediensen en anti-inflammatorisk effekt som är gynnsam när det kommer till att motverka hudens åldrande.

Grönt te är även väldigt effektivt för dig med oljig hud, då den hjälper till att begränsa hudens naturliga produktion av talg, vilket i sin tur hjälper till att motverka finnar och acne. För att bromsa och förhindra hudens åldrande så är fuktgivande havre tillsatt i formulan plus även granatäpple som rik på antioxidanter och hjälper till förbättrar utseendet på rynkig hud genom att lugna och hämma stressad hud.

Slutligen har Depot sparat det bästa till sist. Nämligen superingrediensen baobab. Detta är en fantastisk mjukgörande ingrediens som innehåller höga halter av omega 3, 6 och 9 plus vitamin E, D och A. Förutom att tillföra näring till huden så hjälper baobab till att skydda mot fria radikaler och främja hudens elasticitet och cellförnyelse. Andra fördelar är att den inte täpper till porerna och snabbt går in i huden. Vi på Glamazon gillar baobab lite extra för dess lugnande och lindrande egenskaper. Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser innehåller bra ingredienser som stärker hudbarriären, stimulerar cellförnyelsen och efterlämnar en behagligt ren, mjuk och fräsch känsla oavsett hudtyp.

Hur Är Formulan På Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

Denna ansiktspeeling har en trevlig transparent gel formula som inte löddrar och är fylld med svarta peelingkorn från finmald pimpsten. Konsistensen på formulan känns behaglig mot huden och känns lite lätt oljig ungefär som på en riktigt bra ansiktsrengöring för män, vilket är exakt vad man vill ha.

Vad Doftar Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser har en maskulin och exklusiv doft av sandelträ som förhöjer känslan och gör exfolieringen till ett nöje. Det här är herrdoft när det är som bäst. Doften stannar även kvar på huden en liten stund efter rengöringen vilket förstärker den rena fräscha upplevelsen man får.

Depot Exfoliating Skin Cleanser

Till Produkten >>>

Hur Är Förpackningen På Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

Förpackningen är enkel och snygg. Det är inga krusiduller och avancerade tryck pumpar här inte. Utan Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser kommer i en mjuk mörkgrå plast tub på hundra milliliter. Har ett svart tryck lock som är enkelt att flippa upp och stänga vid applicering plus att tuben står stadigt på locket. Det jag gillar med tuben är just mjukheten som gör doseringen enkel. Annars är det bara snyggt och stilrent och som bonus ser tuben bra ut i badrumshyllan och är enkel att ta med i min necessär.

Hur Använder Man Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

Det är enkelt att använda Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser. Man börjar med att skölja ansiktet med varmt vatten så att porerna öppnas. Sedan så är det bara att applicera en lagom anpassad mängd ansiktspeeling, jag brukar använda mig av ungefär en mängd i storleken av en mandel. Därefter masserar man med små mjuka cirkelrörelser. Arbeta med exfolieringen i några minuter över huden i ansiktet och halsen innan du sköljer av den med vatten. Två gånger i veckan är lagom men det finns inget rätt eller fel då den går att använda även varje dag exempelvis före rakning för att lyfta skäggstubben och motverka inåtväxande hårstrån.

Behöver Man Komplettera Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser Med Något Annat?

Det korta svaret på frågan om man behöver komplettera Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser med något annat? är JA. En ansiktsskrubb för män är en del av en komplett hudvårdsrutin och produkterna rutinen som bör följa efter exfolieringen är toner, serum och ansiktskräm för män.

Om du utfört din peeling ordentligt så kommer de efterföljande produkterna penetrera huden mycket djupare och leverera sina aktiva ingredienser till svåråtkomliga områden. Annars fastnar dessa produkter ofta i de översta lagren av huden (som nästan helt består av döda hudceller), och kommer inte att nå sin potential för att behandla huden. Ju mer konsekvent du exfolierar, desto mer kan de andra produkterna i ditt badrumsskåp göra sitt jobb, och desto bättre kommer din hy att se ut.

Jag rekommenderar att följa upp peelingen med Depot N° 803 Daily Face Moisturizer som är en återfuktande ansiktskräm för män fullmatad med hyaluronsyra som väcker upp en trött och tråkig hud samtidigt som övriga ingredienser hjälper huden att motstå miljöpåverkan och stress. Även Depot N° 808 Deep Hydration Face Mask är en utmärkt komplettering. Denna sheet ansiktsmask är intensivt fuktgivande och jag brukar lägg på den direkt efter peelingen och därefter sätta mig och kolla ett avsnitt eller två på någon favoritserie och sedan applicera ansiktskräm innan jag lägger mig.

En kvällsrutin att rekommendera, eftersom huden i ansiktet i regel har en ganska tuff resa under dagen med en del stryk från väder och vind. Oavsett om det är luftföroreningar, piskande vind eller allmänt smutsigt, vid slutet av dagen (eller nästa morgon) kommer man att vilja ge sitt ansikte en riktigt bra rengöring.

Hur Känns Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser I Ansiktet?

Formulan på Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser känns bra i ansiktet. Den smörjer skönt och känns lagom rivig så man kan gå på lite extra med peelingen om man känner för det utan att huden blir skadad. Man känner att den rengör och skubbar behagligt.

Depot Exfoliating Skin Cleanser Recension

Hur Är Den Rengörande Effekten Av Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

Den rengörande effekten med Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser är tio Glamazon av tio möjliga. Huden kommer bli extremt ren, snudd på lite för ren eftersom formulan även tar med sig hudens naturliga oljor så man måste lägga en fuktmask eller återfukta med en bra ansiktskräm efter man rengjort huden. Det är inget som stör eftersom man gillar att peela sig så mycket med just den här ansiktsskubben. Om man har fet eller oljig hud är den här Peelingen ett måste.

Hur blir Resultatet med Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser?

Resultatet är återigen tio Glamazon av tio möjliga. Huden får ett fräschare och yngre utseende och rengöringen efterlämnar en behagligt ren, mjuk och fräsch känsla i världsklass. Att formulan förbättrar hudtonen, stärker hudbarriären och stimulerar cellförnyelsen är bara bonus och gör detta till en stark ansiktspeeling bäst i test kandidat. Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser ger exakt det resultat man vill ha och detta är bästa ansiktspeeling för nästan alla hudtyper, särskilt dig med fet eller oljig hy. Rekommenderas!

Är Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser Bästa Ansiktsskrubb?

Tänk dig något rivigt och rengörande. Tänk sedan ett varv till och gör det än rivigare och djuprengörande. Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser är bästa ansiktsskrubb för oss som vill ha ett ett fräschare och yngre utseende. Denna djuprengöring till peeling har ett åtföljande härligt stämningsläge som huden älskar accentuerat av den fräscha doften av sandelträ som man bara vill ha mer av.

Formulan är behaglig och innehåller bra ingredienser som stärker hudbarriären, stimulerar cellförnyelsen och efterlämnar en behagligt ren, mjuk och fräsch känsla oavsett hudtyp. Ansiktsskrubb bäst i test för fet och oljig hy. För övriga hudtyper är den en perfekt djuprengöring att använda en till två gånger i veckan. I grund och botten gör Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser att man ser lite bättre ut och det är det som gör detta till en stark kandidat till att bli bästa ansiktsskrubb för män.

Är Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser Bästa Ansiktsrengöring?

Som ansiktsrengöring är Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser mycket bra. Däremot inte som en varje dag rengöring utan mer som en rengöring att ta till en till två gånger i veckan så huden får lite extra kärlek. Den är bästa ansiktsrengöring att använda som pre shave före rakning för att motverka inåtväxande hårstrån och även som ett riktigt bra komplement för skäggvården om man vill slippa skäggmjäll.

Huden kommer bli extremt ren, snudd på lite för ren eftersom formulan även tar med sig hudens naturliga oljor och just därför bör man hålla sig till utvalda tillfällen. Stort plus för den djuprengörande formulan som hjälper till att skydda mot fria radikaler och främja hudens elasticitet och cellförnyelse. Depot N° 802 Exfoliating Skin Cleanser är rengöringen som gör alla dagar till en bra dag och få en att bli den bästa versionen av sig själv. Rekommenderas.

Depot - The Male Tools & Co >>>