Fri frakt över 589 kr

Vad är egentligen hemligheten bakom en felfri makeup? För att få svaren på hur man snabbt kan se piggare och fräschare ut så har makeupartisten delat med sig av sina allra bästa sminktips.

9 enkla sminktips som alla kvinnor borde känna till

Makeupartistens 9 enkla sminktips

Makeupartisten Felicia Malmkvist ger nedan sina 8 bästa hacks och tips för att få en fin och fräsch look. 

1. Grunda med en primer

Ett bra tips är att grunda din makeup med en primer med skimmer innan du applicerar din foundation. Det ger enkelt extra lyster och ett väldigt fint resultat.

2. Använd rätt concealer

Använd en concealer som både täcker och reflekterar ljus för bästa möjliga resultat när du ska dölja ögonpåsarna.

3. Lägg din concealer runt hela ögat

Det är vanligt att man bara använder en concealer under ögat. Men det många inte vet är att det även ger en väldigt fin och fräsch look genom att lägga concealern runt hela ögat. Eftersom att huden runt ögat är väldigt tunn så lyser färgade nyanser lätt igenom!

4. Var redo mot röda näsvingar

När det blir kallare ute så får vi lätt röda näsvingar. Men genom att alltid ha concealern i beredskap kan du enkelt dölja den röda färgen!

5. Ge huden extra skimmer och lyster med en highlighter

När kallare grader anländer så får vi lätt torr hud, därför är ett hett tips att använda dig av en highlighter för att ge huden extra lyster. Detta gör du enkelt genom att applicera highlightern som ett c där du börjar ovanför ögonbrynet och går ned mot kindbenet.

För perfekt skulpterad look För fräsch glöd och effektr

6. Pudra fram en naturligt solkysst look

När sommaren är över och solbrännan sedan länge borta är det vanligt att man känner sig lite blek. Ett trick för att få en naturlig solkysst look är att använda en puder i en lite mörkare nyans än du brukar använda - och applicera på kindben, näsa och haka där vi vanligtvis får mest färg av solen. Hitta puder för din nyans här!

7. Tips för att få fylliga läppar

9 enkla sminktips som alla kvinnor borde känna till

- Lägg ett tunt lager med concealer för att minska din egna läppfärg som kan förändra tonen på läppstiftet.
- Använd sedan en highlighter över och under mitten av läppen för att få mer volym.
- Få färgen att hålla längre genom att rama in läpparna. Fyll bara i konturerna och markera underläppen med små streck!
- Om du använder ett matt läppstift så kan läppglans ge en väldigt fin avslutande look. Men applicera inte över hela läppen, utan dutta bara lite på underläppen.

8. Enkelt hack för att få till perfekta ögonbryn

Ett enkelt hack för att få till ögonbrynen är att måla dem. Men för att få en naturlig look så är det viktigt att applicera färgen med små och försiktiga duttande rörelser. Du kan hitta ögonpennor för din färg här.

9. Lyft ögonbrynen

Genom att lyft ögonbrynen så öppnar det upp ansiktet. Ett enkelt sätt att lyfta dem är genom att borsta dem uppåt och sedan applicera lite ögonbrynsgel.

Mer från Glamazon Magasin

Visa alla

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Hur använder man skäggolja: Den kompletta guiden

Att använda skäggolja är en viktig del av skäggvården som kan förbättra både skäggets och hudens hälsa. I denna guide går vi igenom varför skäggolja är viktigt, hur man använder den på rätt sätt och de långsiktiga fördelarna med regelbunden...

Läs mer

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Hårdtvål eller duschgel: Vad ska man välja?

Både hårdtvål och duschgel är bra produkter för att upprätthålla hygienen, men vilken av dem är bäst för dig? Är det bättre att använda en klassisk fast tvål eller är en flytande duschgel den mest effektiva för dig och din...

Läs mer

7 Hudvårdstips för Golfare

7 Hudvårdstips för Golfare

Golf är en fantastisk sport som låter dig tillbringa mycket tid utomhus. Men den långvariga exponeringen för sol, vind och andra väderförhållanden kan påverka din hud negativt. Här är sju viktiga hudvårdstips för golfare som hjälper dig att hålla din...

Läs mer

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog Anti-Dandruff Shampoo recension

Bulldog tror på att män ska få ta del av de bästa produkterna som skapats baserat på den äkta potentialen av naturliga ingredienser, därför innehåller Bulldog Anti Dandruff Shampoo jujubebark. Bulldog Anti Dandruff Shampoo är speciellt utvecklat för att rengöra...

Läs mer

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja som luktar gott

Skäggolja, även känd som olja för skägget, är en viktig del av skäggvården för alla män som vill förbättra sitt ansiktshår. Oljans huvudsakliga funktion är att återfukta huden under ansiktshåret och mjuka upp själva skägget, vilket gör det lättare att...

Läs mer

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

Triumph & Disaster A + R Soap Recension

En kvalitativ fast tvål bör inte bara vara en rengöringsprodukt; den bör vara en helhetsupplevelse som vårdar huden. Den bör dessutom vara så mångsidig att den kan användas både i duschen och vid handfatet. Triumph & Disaster A + R...

Läs mer