Affiliate

Tillsammans med adrecord.com erbjuder vi dig som har en egen hemsida eller blogg möjligheten att tjäna pengar genom att länka till Glamazon.

Har du en hemsida eller blogg och vill tjäna pengar på den samtidigt som du vill länka till ett stort utbud av härliga skönhetsprodukter för henne och honom?

Vi betalar dig en andel av ordervärdet för varje order som du förmedlar till oss via din hemsida eller blogg. Detta sker i samarbete med adrecord.com som kontrollerar allt som en oberoende tredje part och sedan betalar ut dina pengar till dig, det enda du behöver göra är att marknadsföra Glamazon.se. Att bli vår affiliate kostar ingenting och är enkelt att sätta upp!

Klicka här för att anmäla dig

Vi hjälper dig tjäna pengar
Som affiliate till Glamazon.se får du tillgång till allt material du behöver för att lyckas med din marknadsföring. Vi ger dig annonser i alla relevanta format och vår kundtjänst hjälper gärna dig att maximera dina förtjänster. Marknadsföringen behöver inte bara innebära annonser utan kan även ske som direkta blogginlägg med länk till Glamazon.

Så kommer du vidare
Glamazon.se samarbetar med adrecord.com som är en av de största aktörerna på marknaden för affiliate-marknadsföring och som kontrollerar att allting går rätt till. Glamazon.se erbjuder alltid generösa ersättningar – direkt in på ditt bankkonto!

Registrera dig och bli en affiliate till oss redan idag.