Fars dag presenttips 2024

Söndag den 10:e november 2024 är det fars dag. Denna dag ägnar vi mer uppmärksamhet åt våra kära pappor än vi norrmalt brukar göra. Vi har firat fars dag i Sverige med presenter ända sedan början på 1930-talet. Men vi firar inte bara vår far här i Sverige med en egen högtidsdag. Utan fars dag är ett globalt fenomen som firas på olika dagar enligt sina traditioner och högtider lite beroende vart på jorden man befinner sig.

Fars dag presenttips

Hos oss i Sverige infaller alltid fars dag den andra söndagen i November, men i USA firas alla fäder alltid den tredje söndagen i juni. I Portugal, Spanien och Italien har man valt att fira fars dag den 19 mars för att hylla och lyfta fram pappan som genom historien fått finna sig i skuggan av sin fru och adoptivson. Denna dag är även känd som Sankt Josefs högtid och pappan som firas under fastan är Josef från Nasaret, Jungfru Marias make och Jesus bonuspappa. I och med att denna dag infinner sig under katolicismens fasta så är fars dag ett välkommet inslag för att tillfälligt bryta stillsamheten och samla familjen, duka upp en fest middag och hylla sin pappa med en fars dag gåva.

Många firar vanligtvis fars dag i Sverige genom att ge uppskattade presenter till pappa, erbjuda en utsökt middag eller uppvakta sin far med frukost på sängen. Men ibland är det lättare sagt än gjort att hitta en lämplig fars dag present som uppskattas och inte lämnas oanvänd. Strumpor och slipsen har alltid varit de mest förekommande och vanligaste farsdagspresenterna genom historien, och detta går knappast att missa.

Fars dag presenttips till pappa 2024

Men tiderna förändras, och handen på hjärtat, hur kul är det egentligen att få ett par strumpor som bra farsdagspresent? Och hur många slipspar behöver pappa? Låt istället välmående och lycka få stå i fokus när du väljer gåva att skämma bort far med på hans stora dag. Hos oss på Glamazon kan du handla lyxiga och bra farsdagspresenter som pappa kommer uppskatta. Allt från bra hudvård för män, lyxig herrparfym och välgörande skäggvård till underbara rakprodukter. Låt oss få guida dig och ge våra bästa Glamazon presenttips till pappa på fars dag i år! Bläddra igenom våra farsdagspresent förslag för att hitta något unikt till din pappa.

Hudvård som fars dag present

Med fars dag 2024 runt hörnet, kanske du funderar på den bästa farsdagspresenten. Kanske har din kära far redan en necessär eller ett badrumsskåp fullt med olika produkter för hudvård. Men om inte, har du nu en perfekt chans att ge honom en fantastisk fars dags present. Manlig hudvård har bokstavligen exploderat under de senaste åren, och för män är det numera en självklarhet att investera i en effektiv hudvårdsrutin. Detta kan vara ett topp fars dag present tips att tänka på. Ge bort en rengörande ansiktsskrubb som Daimon Barber Exfoliating Cleanser eller en rengörande ansiktsmask som Bulldog Oil Control Face Mask - båda fantastiska farsdagspresent förslag.

Fars dag present tips: Daimon Barber Exfoliating Cleanser

Fars dag present tips: Daimon Barber Exfoliating Cleanser

Letar du efter fars dag present tips? Daimon Barber Exfoliating Cleanser, ofta omnämnd som "ansiktspeeling bäst i test" för män, kan vara den perfekta presenten. Den är speciellt utformad för torr hy men passar alla hudtyper. Den ger en silkeslen och återfuktad känsla, vilket gör den till en bra farsdagspresent som din far garanterat kommer att uppskatta.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Fars dag presentidé: Bulldog Oil Control Face Mask

Fars dag present Bulldog Oil Control Face Mask

Som ett annat topp fars dag present tips, överväg Bulldog Skincare Oil Control Face Mask. Denna djuprengörande lermask är idealisk som present fars dag, eftersom den minskar synliga porer och rengör effektivt utan att torka ut. För lite extra bonding, applicera masken tillsammans och njut av en avkopplande stund med din far på fars dag 2024.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Lyxig herrdoft som fars dag present

Överaska pappa med en elegant, kryddig eller fräsch herrparfym i present som passar din fars personlighet och stil. En klassisk herrdoft är en populär gåva som oftast träffar helt rätt. Det är förhållandevis rätt enkelt att köpa parfym till någon annan. Förhållningsregeln är att utgå från pappas personlighet eller hur han är i sitt sätt. För den aktiva eller lekfulla pappan kan du välja en herrdoft med tydliga citrusnoter, och för den lugna fadern kan du välja en mer kryddig komposition med vanilj eller träiga noter. Det finns också klassiska, tidlösa herrdofter från populära märken som Truefitt & Hill, Claus Porto och Floris London som alltid är ett bra presenttips till pappa.

Fars dag presenttipset: Floris No.89 Aftershave

Fars dag present Floris No.89 Aftershave

Låt pappa få dofta som James Bond på fars dag. Floris No.89 Aftershave är ett klassiskt rakvatten med en helt fantastisk doft. Den är svårslagen och mer klassisk gentleman än så här blir det inte. Floris No.89 var favoritdoften hos James Bonds skapare Ian Fleming som även bestämde att just denna herrparfym från Floris London med bland annat bergamott, lavendel och cederträ skulle vara en av orsakerna till den ikoniska agentens framgångar. Det är bara smokingen och martinin som fattas för att pappa ska bli den hjälte han alltid varit i vått och torrt. Passa även på och komplettera med Floris No.89 Shaving Cream och du har en klassisk fars dags present som pappa kommer njuta av varje dag.

Till Produkten >>>

Fars dag present förslag: Les Destinations Cuba EdP

Fars dag present förslag: Les Destinations Cuba EdP

När du letar efter den perfekta farsdagspresenten, låt Les Destinations Cuba EdP transportera din far direkt till pulserande gator i Havanna. Denna sofistikerade doft blandar noter av torkade tobaksblad, cederträ och läderartade rökaromer, vilket ger en äkta känsla av Kubas hjärta och själ. Varje inslag av dess rökiga tobaksnoter låter bäraren känna den karibiska solen, medan noterna av läder och rom skapar en atmosfär av sensualitet och mystik. Ge din far en dos av Karibiens charm med Les Destinations Cuba EdP - en farsdagspresent han kommer att uppskatta länge.

Till Produkten >>>

Farsdagspresent för snyggt skägg

Under de senaste åren har trenden med skägg kommit för att stanna, och många män vill nu ta hand om sitt älskade ansiktshår med rätt produkter. Om din far har skägg och inte använder ett skäggschampo så är det den absolut bästa fars dag present du kan köpa till honom. Det är den fundamentala produkten i alla skäggvårdsrutiner som tyvärr alldeles för många skäggiga herrar hoppar över att använda. Vill man ha snyggt skägg så börjar det helt enkelt med rätt sorts rengöring.

Även en skäggolja är en uppskattad och bra gåva att ge till far så han kan mjukgöra sitt ansiktshår och återfukta huden under. Oljor för ansiktshåret finns både med och utan doft och ett tips är att titta in skäggolja bäst i test för att hitta den som passar din far bäst till fars dag. Slutligen så är en skäggborste en mycket bra farsdagspresent för snyggt skägg. Den hjälper till att forma och hålla ordning på ansiktshåret. Med dessa tre skäggprodukter har pappa en komplett rutin. Tvätta, återfukta och forma.

Men det bästa är att pappa kommer bli så mycket kramvänliggare när han inte längre har något torrt, stickigt skägg som känns som stålull. Så rätt skäggprodukter till fars dag är en win-win för hela familjen.

Bra farsdagspresent 2024: Percy Nobleman Beard Wash

Fars dag present Percy Nobleman Beard Wash

Med detta veganvänliga skäggschampo så kan pappa snabbt glömma all torrhet, mjäll och irritation i sitt skägg. Percy Nobleman Beard Wash arbetar för att stärka, mjukgöra och återfukta varje skäggstrå med perfektion. En perfekt present till fars dag som rengör ansiktshåret effektivt och upprätthåller en hälsosam balans av hudens naturliga oljor tack vare sin milda, vårdande formula. Doften andas klassisk elegans med sin fräscha blandning av citron och cederträ.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Fars dag presenttips: Mr Natty Beard Brush - Det perfekta förslaget

Fars dag present Mr Natty Beard Brush

Om du letar efter en fars dag present till din skäggiga pappa så är Mr Natty Beard Brush vårt tips på gåva. Detta är en kvalitets skäggborste i bokträ försedd med borst av svinhår. Borsten är perfekt för att distribuera hudens naturliga oljor genom skäggstråna och motverkar kliande ansiktshår. Det som gör att din far kommer älska att borsta skägget med den här borsten är för att stråna är klippta lite ojämnt så de lättare kommer igenom hela skägget.

Till Produkten >>>

Fars dag presenttips på rakprodukter för män

Ett annat bra fars dag presenttips är klassiska rakprodukter för män, som även ger din pappa de bästa förutsättningarna att få en jämn och felfri rakning. Det är alltid en uppskattad present att få en lyxig rakhyvel och rakborste samt även en välgörande after shave balm att smörja in huden med efter rakningen. Hos oss på Glamazon finns även bra rakkit med alla de produkter din far behöver för att uppnå en perfekt rakning varje dag.

Edwin Jagger 3ONE6 Stainless Steel Blue DE Safety Razor i present till fars dag

Fars dag present Edwin Jagger 3ONE6 Stainless Steel Blue DE Safety Razor

Ge din pappa den bästa gåvan för fars dag 2024 med Edwin Jagger 3ONE6 Stainless Steel Blue DE Safety Razor. Denna unika rakhyvel erbjuder en nära och bekväm rakning som garanterat kommer att bli pappas nya favorit. Dess handtag av blå anodiserad aluminium ger inte bara ett stadigt grepp utan skapar även en känsla av lyx och elegans. Med denna säkerhetsrakhyvel i sin ägo kommer din far att se fram emot varje rakning, och han kommer att uppskatta den precision och komfort Edwin Jagger 3ONE6 erbjuder. En bra farsdagspresent som kommer att användas länge!

Till Produkten >>>

Farsdagspresent tips: The Merchant Of Venice Byzantium Saffron Shaving Cream

Perfekt farsdagspresent tips: The Merchant Of Venice Byzantium Saffron Shaving Cream

Låt din far njuta av rakning som aldrig förr med The Merchant Of Venice Byzantium Saffron Shaving Cream. Denna rakkräm kombinerar traditionell charm med modern kvalitet, vilket ger en härlig doftupplevelse samtidigt som den ger en nära och bekväm rakning. Den rika och krämiga formulan skyddar huden, vilket gör rakningen lättare och minskar risken för skärsår och rakbränna. Dess underbara doft av saffran lyfter rakningen till en helt ny nivå och kommer garanterat att göra din pappas rakrutin till en speciell stund varje dag. Om du letar efter en rakkräm bäst i test, så är detta ditt ultimata farsdagspresent tips för den kräsna fadern!

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Tips till fars dag på hårprodukter för män

Hos oss på Glamazon hittar du ett stort utbud av hårprodukter för män från flera klassiska märken. Låt pappa få vårda och styla håret med ett kvalitets hårvax som bidrar till starkare och tjockare hår. Schampo och balsam är även ett tips till fars dag som kommer se till att din pappa inte har några dåliga hårdagar, eller kanske ett mjukgörande och reparerande hårvatten som sköter om hårbotten. Köp hårvård efter pappas specifika hårtyp och hårbehov.

Farsdagspresent: Daimon Barber Original Pomade

Fars dag present Daimon Barber Original Pomade

Detta är absolut bästa hårvaxet för tunt hår och kortklippta frisyrer. Ska din far äga en riktigt bra stylingprodukt för håret se då till att det är Daimon Barber Original Pomade. Den gör ett fenomenalt jobb, doftar bäst och resultatet blir förträffligt oavsett hårtyp men särskilt om pappa börjat få lite tunt hår. En kvalitetsprodukt som är hårvax bäst i test alla dagar i veckan och en riktigt bra present till farsdag.

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Perfekt farsdagspresent 2024: Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo

Perfekt farsdagspresent Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo

Söker du den ultimata presenten till fars dag? Depot No.101 Normalizing Daily Shampoo är svaret. Med dess botaniska komplex och pro-vitamin B5 rengör och vitaliserar detta schampo för män både håret och hårbotten. Speciellt framtaget för tunt och fint hår, erbjuder det en djuprengöring utan att torka ut. Varje tvätt kommer att ge pappa en fräsch och uppfriskande känsla. Detta schampo från är Depot The Male Tools & Co är inte bara en produkt, det är en daglig lyx som varje far förtjänar i sin duschrutin. En perfekt farsdagspresent 2024!

Till Produkten >>>

Läs Recensionen >>>

Ge pappa den bästa farsdagspresenten från Glamazon

Nu när du har läst våra noggrant utvalda farsdagspresent tips, hoppas vi att du har hittat något som din pappa kommer att älska. Varje produkt är noga utvald med tanke på kvalitet, funktionalitet och stil, allt för att spegla den moderna mannens önskemål. Oavsett om det är hudvård, parfym, rakning skäggprodukter eller hårvård, så har Glamazon det du behöver för att göra fars dag 2024 extra speciell. Passa på att beställa din fars dag present nu och visa din uppskattning med en gåva från Glamazon.

Fler bra fars dag presenttips >>>